reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Majeczko śliczna, jeszcze trochę i będziesz "pomagac" Mamie stukac na klawiaturze!!!:-) Duża już z Ciebie dziewczynka i taka słodka, śliczna. Jutro wielki dzień - trzymam kciuki i modlę się z całych sił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
ufff..... kamień z serca, jak czytałam ostatnie wydarzenia na stronie to tak się bałam zajrzeć co dalej z Majeczką, a tu proszę, już jutro leci do Poznania na operację. Serce rośnie :tak::tak::tak:
Trzymam kciukaski, życzę zdrówka i duuuuuuuuuużo siły dla majeczki i jej dzielnej mamusi.

Kiedy tyle serc wierzy, że będzie dobrze, to nie może być inaczej :tak:

Tak, zabieram ze sobą laptopa, będę was informować na bierząco :)

Jojć, zaczyna mnie brzucho ściskać...zaczyna się przeżywka...

Trzymam kciuki :rofl2:
Trzymajcie się dziewczyny :happy:
POWODZENIA ŻYCZĘ I SZYBKIEGO POWROTU ZE ZDROWYM SERDUSZKIEM.

Załączniki

• seba198804.jpg.gif
    seba198804.jpg.gif
    6,7 KB · Wyświetleń: 153
Moniu psinka prześliczna;-) ja tez miałam Spaniela tego koloru, prawie taka sama tylko troche mniej loków miała niz Wasza:-).

A co do jutra to trzymamy kciuki;-) będzie dobrze, tyle na to wszyscy czekaliśmy także inaczej być nie może. Buziaki dla Majeczki.

Majeczka,Mońcik,no to...POWODZENIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ciężkie chwile przed Wami,ale dacie radę,wszystko się dobrze skończy,Majeczka będzie zdrowa !!!
My tu wszystkie trzymamy kciuki.I czekamy jak na szpilkach na każdą najmniejszą wiadomość:tak::tak::tak:
Buziaki wielkie.Trzymajcie się dziewczyny !!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry