reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Majeczko śliczna, jeszcze trochę i będziesz "pomagac" Mamie stukac na klawiaturze!!!:-) Duża już z Ciebie dziewczynka i taka słodka, śliczna. Jutro wielki dzień - trzymam kciuki i modlę się z całych sił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
ufff..... kamień z serca, jak czytałam ostatnie wydarzenia na stronie to tak się bałam zajrzeć co dalej z Majeczką, a tu proszę, już jutro leci do Poznania na operację. Serce rośnie :tak::tak::tak:
Trzymam kciukaski, życzę zdrówka i duuuuuuuuuużo siły dla majeczki i jej dzielnej mamusi.

Kiedy tyle serc wierzy, że będzie dobrze, to nie może być inaczej :tak:

Tak, zabieram ze sobą laptopa, będę was informować na bierząco :)

Jojć, zaczyna mnie brzucho ściskać...zaczyna się przeżywka...

3-maj się Moniś!
Uda się, wszystko będzie dobrze, powodzenia!
3-maj się maleńka Majuniu!

Trzymam kciuki :rofl2:
Trzymajcie się dziewczyny :happy:
POWODZENIA ŻYCZĘ I SZYBKIEGO POWROTU ZE ZDROWYM SERDUSZKIEM.

Załączniki

• seba198804.jpg.gif
    seba198804.jpg.gif
    6,7 KB · Wyświetleń: 145
Moniu psinka prześliczna;-) ja tez miałam Spaniela tego koloru, prawie taka sama tylko troche mniej loków miała niz Wasza:-).

A co do jutra to trzymamy kciuki;-) będzie dobrze, tyle na to wszyscy czekaliśmy także inaczej być nie może. Buziaki dla Majeczki.

MOŃCIK , MAJECZKA my również trzymamy mocno kciuki, myślami jesteśmy z Wami :happy::happy::happy::happy:

Majeczka,Mońcik,no to...POWODZENIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ciężkie chwile przed Wami,ale dacie radę,wszystko się dobrze skończy,Majeczka będzie zdrowa !!!
My tu wszystkie trzymamy kciuki.I czekamy jak na szpilkach na każdą najmniejszą wiadomość:tak::tak::tak:
Buziaki wielkie.Trzymajcie się dziewczyny !!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry