reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jejku jakie nerwy :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
zostało 45 minut oby zdążyły... oby wszystko poszło gładko........
Modlimy się za Was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
boszzz ... co musi Monia przeżywać, skoro nami takie emocje targają :szok: wczoraj też widziałam okropne mgły za oknem ... jakbym mogła to bym je rozdmuchała sama.

Tyle już przeszła w tak krótkim życiu, musi mieć silnego Anioła stróża :tak:

Wiara czyni cuda, a tyle osób wierzy w zdrówko Majeczki ... więc nie może być inaczej.
Wierzę, że będzie dobrze

NIE MA INNEJ OPCJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Maja tyle już przeszła,ze ta operacja dla niej to pikuś :tak::tak::tak::tak::tak:

Jak tam, nikt nic nie wie? U mnie za oknem gęsta mgła - nie mogę już na nią patrzec:crazy::crazy::crazy:
Piszcie jak dostaniecie jakieś wiadomości!!!
li-6403.png

No i mamy 11...i co teraz??? W radio cały czas o tych mgłach mówią...ech...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja słyszałam, że mgły mają opaśc do południa i w tej chwili u mnie mgła jakby znikała, choc przed chwilą było jej jeszcze dużo. Może już lecą!?

11:08 w drodze na lotnisko, to moze być problem, aby być w Poznaniu w szpitalu na 12, no ale jak się sóźnią te pół godzinki, czy nawet godzine, to chyba nie odwołają z tego powodu operacji??!!

Trzymam kciuki, aby się udało :-)

reklama
Na pewno zdążą, a lekarze na pewno będą czekac! Ktoby nie czekał na taką śliczną dziewczynkę. Teraz czekamy na wieści z Poznania - optymistyczne i proszę - jak najszybsze!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry