reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A ja całe popołudnie miałam gości...myśląc o Mai opowiadałam rodzince o was :)
Dopiero teraz mogłam zajrzeć. Szkoda że Majeczka uśpiona, ale może jutro pobawi się nowymi zabawkami...pewnie ją bardzo zainteresują...:))
Cieszę się ogromnie że jest wszystko dobrze, że Majcik stabilnie sobie robi kroczki do domku...
Zmartwiła mnie wiadomość o leczeniu Zosi :((( Mam nadzieję, trzymam kciuki i głęboko wierzę że z Majeczką uda się jednak wcześniej :)))
Trzymajcie się kochani...cały czas modlę się o siłę dla Mai...i o własny oddech :)
Jutro pewnie zadzwonie do Ciebie Monika :)
Buziaki i uściski...kolorowych snów małe księżniczki. :)))

reklama
Monika,ciut spóźnione,ale z serca-najlepsze życzenia,przede wszystkim żeby Majeczka była zdrowa,bo wtedy reszta już się ułoży:tak::tak::tak:

Monia ... ja również dołączam do grona składających Ci życzenia urodzinowe ... i życzę tego co Gabi .... przede wszystkim zdrówka dla Majeczki :tak::tak::tak:!!!

dobrej nocki kochane e ciocie i oczywiście dla naszych maleństw:-);-) spokojnej nocki :tak::tak::tak::tak::tak:
Mońcik prosimy jakies zdjątko Majeczki w kaftaniku i z zabawkami :sorry2::laugh2::-) w miarę możliwości rzecz jasna :tak:(może być bez zabawek :-D:-D:-D)
spokojnej nocy wszystkim :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Strasznie pozno,ale jestem...Caly dzien zakupowalam znaczy sie szukalam Mikolaja:)...Maz zostal z dziecmi a ja w dluga na sklepy:-D:-D:-D...

Swietnie,ze u Majeczki dobrze...Moniczko szkoda ze spala...ale z drugiej strony jak spi to zbiera sily a tych jej trzeba:)))...

Moncik...z Okazjii Tego Ze W Metryce Znow Przybylo zycze Ci tego wszystkiego czego Ty sama sobie zyczysz:-):tak:...A od siebie to duuzzzo zdrowka dla Majeczki i tego zebys z lekarzami widywala sie tylko na RUTYNOWYCH WIZYTACH KONTROLNYCH...Pozdrawiam i sciskam...

HAPPY BIRTHDAY TO YOU:-):-):-):-):-):-):-)

Dzień dobry!
Cieszę się, że u dziewczynek wszystko dobrze.:-)
Czekam na dzisiejszą porcję informacji!
Pozdrawiam!

li-6403.png

Witam Dziewczyny w ten poniedziałkowy poranek. :) Trudno zawsze się wstaje, ale trzeba być pozytywnie nastawionym. :) Ciekawe co mi z tego wyjdzie.

Czekam na wieści o Mai i liczę, że dzisiaj Monika będzie mogła się z nią pobawić nowymi zabawkami. To napewno wpłynie dobrze na Maję!!! :) Tyle nowych i ciekawych rzeczy dostanie. :)
A co do Zosi, to wierzę, że szybciej wyzdrowieje. To taka silna dziewczynka!!! :)) Da radę!!!

No i jeszcze wyczytałam smutną wiadomość o zmarłym maluszku. :( Jak trudno się pogodzić z takimi sytuacjami. Ale wierzę, że Bóg wie co robi!!!

Miłego dnia Wam życzę i zabieram się za pracę!!!

Witam na najgorętszym wątku :-)

Majuni Moni i Zuzi...odrobinę spóźnione ale płynące z głębiu serca życzonka zrówka zdrówka i jeszcze 1000 razy zrdówka :-):-):-)

[*] dla kolejnego maleńkiego Aniołka :-(

Czekam dzisiaj na TYLKO pozytywne wiadomości :tak::tak::tak:

Dzieeeeeeeeeen dobry! :happy:
Buziaki dla Majuni,Zosiuni,ich rodzicow i wszystkich e-cioteczek i ich bobaskow! :blink:
Czekam na piekne wiesci o Majulce i,oczywiscie,swiezunia fotunie! :-)

Moniczko,sliczne dzieki za zyczonka - juz przekazalam je dla Mojego Slonka! :-D Zuzia przesyla Ci buziaki,takie takie ahhhhhhhh slodziaki! :-D :blink:

reklama
Witam poweekendowo! No i czekam na cudowne wiesci od Moniki! :tak:
Alez ja Was podziwam malutkie bohaterki! Miec tyle sily...Niejeden strongmen by Wam pozazdroscil :-)

Majeczko, Zosiu, jak zwykle zycze Wam duzoooooo zdroweczka!

A dla malutkiego Anioleczka
[*] Smutne, ze takie niewinne istotki musza odchodzic...:-:)-:)-(

Pozdrawiam Was wszystkie!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry