- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
madzia8310
Fanka BB :)
Dzisiaj ja mam wiadomości...
To sms od Moniki "Nie dam rady pisać na forum. Maja ma podejrzenie zwłóknienia płuc, a przeszczep w jej wieku nie wchodzi w grę. Może panikuję po rozmowie z pulmonologiem ale nie jestem na to gotowa, miało być dobrze. Zamarłam. No i Maja jest za słaba na Tomograf Komputerowy żeby to potwierdzić."
Ja już też nie wiem co napisać....rozmawiałam z Monika...płakała, ja też. Nie mogę na niczym sie skupic...myslę o malutkiej o Moni i Marcinei....Boże .....gdzie Ty jesteś???????
To sms od Moniki "Nie dam rady pisać na forum. Maja ma podejrzenie zwłóknienia płuc, a przeszczep w jej wieku nie wchodzi w grę. Może panikuję po rozmowie z pulmonologiem ale nie jestem na to gotowa, miało być dobrze. Zamarłam. No i Maja jest za słaba na Tomograf Komputerowy żeby to potwierdzić."
Ja już też nie wiem co napisać....rozmawiałam z Monika...płakała, ja też. Nie mogę na niczym sie skupic...myslę o malutkiej o Moni i Marcinei....Boże .....gdzie Ty jesteś???????
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Nieeeee,tylko nie to!!! :-( :-( :-(
Oby to sie nie potwierdzilo z tymi pluckami,prosze!!! :-( :-( :-(
Placze,placze i lez powstrzymac nie moge! :-( :-( :-(
BLAGAM! OBY TO NIE BYLA PRAWDA!!! :-( :-( :-(
Oby to sie nie potwierdzilo z tymi pluckami,prosze!!! :-( :-( :-(
Placze,placze i lez powstrzymac nie moge! :-( :-( :-(
BLAGAM! OBY TO NIE BYLA PRAWDA!!! :-( :-( :-(
KubyMama
Kubomanka
Boże, skąd te wiadomości, przecież wszystko szło do przodu, to niemożliwe. To jest tylko podejrzenie... Na pewno wszystko się pozytywnie wyjaśni. Nie można czarno myślec, nie można. Serce mi wali, łzy napływają. Dziewczyny musimy znowu zjednoczyc siły i gorąco się modlic. Diagnoza na pewno jest mylna - często się to zdarza lekarzom. Nie załamuj się Moniko!

agnieszka81
Fan(ka)
jestem w szoku

:-
-
-
-
-
-
-
-
no:

skad to się wzieło tak nagle?????nie, to nie może być prawda

nie wierzę w to

, przecież mieli jej już respirator odłączyć, zmniejszali tlen co to znaczy ...........to tylko przypuszczenie, błędne rozpoznanie przez lekarzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!będzie tak jak z ta torbiela na pewno..........
MMM jesteśmy z Wami..........

skad to się wzieło tak nagle?????nie, to nie może być prawda

nie wierzę w to

MMM jesteśmy z Wami..........
KubyMama
Kubomanka
Tak, tak Monika z torbielą tez miała czarne myśli, a potem wszystko się wyjaśniło. Tu też wystraszyła się tego, co powiedział lekarz. Sama napisała, że może panikuje. Czas na pewno wszystko wyjaśni i okaże się, że znowu ją niepotrzebnie zdenerwowali. Oni muszą o wszystkim uprzedzac, ale wcale tak nie musi byc. I nie będzie.
MAJA WYZDROWIEJE - ZOBACZYSZ MONIA!!!
Tak mi przykro, że musisz znosic tę huśtawkę nastrojów...
Będziemy sie modliły - ja obiecuję!!!
MAJA WYZDROWIEJE - ZOBACZYSZ MONIA!!!
Tak mi przykro, że musisz znosic tę huśtawkę nastrojów...
Będziemy sie modliły - ja obiecuję!!!

mamaEmilki2005
Justyna,potrójna mama...
Jestem pewna że to mylny trop. Tej maleńkiej należy się spokojne życie a nie kolejne cierpienia - jak na jedno malutkie ciałko to i tak już wiele za dużo.
Poczytałam trochę o tym zwłóknieniu pluc i początkiem do stwierdzenia tej choroby jest tommografia komputerowa - więc myślę że na podejrzeniach się skończy.
Swoją drogą lekarz bez dokładnych badań rodzicom dziecka, które walczy o zycie serwują kolejny wyrok - czy ludzie serca nie mają???
Moniko, Marcinie... chociaż daleko - jestem blisko z Wami.
Maja Nie daj się!!! Modlimy się za Was!!!
Poczytałam trochę o tym zwłóknieniu pluc i początkiem do stwierdzenia tej choroby jest tommografia komputerowa - więc myślę że na podejrzeniach się skończy.
Swoją drogą lekarz bez dokładnych badań rodzicom dziecka, które walczy o zycie serwują kolejny wyrok - czy ludzie serca nie mają???
Moniko, Marcinie... chociaż daleko - jestem blisko z Wami.
Maja Nie daj się!!! Modlimy się za Was!!!
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
bałam sie ze jest zbyt pieknie.... :-( holera!!!!!!
nie wiem co powiedziec... :-( slaby zawodnik ze mnie :-(
Monia trzymaj sie, to tylko podejrzenie!! tyle razy lekarze sie mylili co do Mai :-)
nie wiem co powiedziec... :-( slaby zawodnik ze mnie :-(
Monia trzymaj sie, to tylko podejrzenie!! tyle razy lekarze sie mylili co do Mai :-)
reklama
agnieszka81
Fan(ka)
Dokładnie tak jak piszesz...nie powinni nic mówić zanim sie nie upewnia na 100% co do diagnozy

na miejscu Moni już dawno siedziałabym w psychiatryku

- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.