reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam z rana... też myślę....i czekam...
wiem że może nie powinnam ale czekam na widomość od Moniki choćby bez żadnych słów ....tylko zielone światełko byłoby dla mnie pocieszeniem:-(

Moniczko jestes silna , skad bierzesz tyle wiary...?ja wciaz placze za Majką , dlaczego Bóg ja zabrał .....?????????DLACZEGO?

Witam i ja i pozdrawiam wszystkich tu zaglądających !!!

Też czekam na pościk Mońcik....ale wiem ze na to trzeba czasu nie śpieszmy się:no:

Na wszystko przyjdzie czas,ona na pewno tu zagląda i czyta nasze posty.wie że nie jest sama że mu tu zawsze jesteśmy i zawsze będziemy na nią czekać !!!
Wspierajmy ja modlitwą dobrym ciepłym słowem Ona i Marcin tego potrzebują teraz bardzo!!!

MM jestem ...pamiętam....myślę.......przytulam...........modlę się!

Serce MalwinyZobacz załącznik 65138

cześć e - cioteczki ...................
Moniko Marcinie jestem z Wami myślami .............

Dzień dobry!

MM przytulam mocno...

Maju, pszczółko
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

"Życie jest piękne
Tak bardzo żyć chciałaś
Bóg Cię powołał
Odejść musiałaś"

Majeczko (*)
Śpij spokojnie Aniołku.

Moniko,Marcinie łączę się z Wami w modlitwie i wierzę że Dobry Bóg będzie Was zawsze trzymał za rękę.

... po raz kolejny przeczytałam pierwsze strony wątku.......nie mogę uwierzyć ... jak to się stało??? - tyle w nas bylo nadziei....i siły w Monice... nie chcę płakać ale sma łzy ciśną się do oczu
.... dla mnie jeszcze chyba nie nadeszła ta chwila pogodzenia się z odejściem Majeczki:unsure:

reklama
Jestem...jak co dzień...

I będę...dla MM...
I dla Mai (*)...

Moniczko Marcinie...nie umiem ukoić Waszego bólu...ale chcę żebyście wiedzieli że jesteście w moich myślach i modlitwie...

Majeczko (*)...pamiętam...tęsknię...

Witajcie e-ciocie...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry