Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Z pracy kiedyś miałam, kolejki do specjalistów krótsze niż na NFZ, ale to nie znaczy, że jakoś super nie wiadomo jak wybitnie tam jest. Nieraz do rodzinnego czekałamz tydzień-dwa, biurokracja jak wszędzie, jak na USG miałam iść piętro wyżej, to najpierw skierowanie od pani z piętra niżej, rejestrowanie piętro wyżej i czekanie potem z wynikami piętro niżej się zarejestrować. Także no jak wszędzie, ale większy dostęp do specjalistów niż na NFZ i przychodnia jakaś taka nowocześniejsza i bardziej czysta wizualnie.
Widziałam opcję prywatnego ubezpieczenia zdrowotnego i nawet zastanawiałam się nad możliwością wykupienia. Ale potem pomysłałam sobie,ze wcale tak często nie chodzę do tych lekarzy tak więc nie widziałam sensu... Jestem zdania,że o wiele lepiej zastanowić się nad dobrem dobrej przychodni na narodowy fundusz zdrowia, w której nie będzie problemu z zapisaniem się na wizytę. Link do: Jak wybrać przychodnię zdrowia? | i-medycyna.pl