Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ooo na nianie!to obserwuj!tu chodzi o naszą Franiewitajcie Kochane!
już nigdy nie będę chwalić mojej Frani, że ładnie spaładzisiaj pobudka o 1 ,4 i chciała się bawić więc ją do naszego łóżeczka a ona była tylko 10 min spokojna później chciała się bawić głośno się tego domagając.
ania macek chętnie sie podzielę , myślę że na wszystkie starczyteż chcę jechać z Franką nad morze, a kiedy planujesz ? może byśmy zameldowały się w tym samym hotelu? byłoby fanie !
ja wracam pod koniec maja i też zostawiam sobie parę dni urlopu na wszelki....
maria 09 też bym tak chciała ,żeby moja tak usypiała.... niestety tylko absolutna cisza jest w stanie ja uspić. a ja tak lubię słuchać muzyki. to miałabym 2 w 1 przyjemne z pożytecznym ;-)
zdradź sekret jak na to wpadłaś że viva , a nie jakiś program na którym gadają tylko , albo telenowele lecą
teraz czekam na nianię. no zobaczymy jak to będzie. na razie kobitę obserwuję. ale ma ze mną przechlapane. mam nadzieję, że dziś Frania nie będzie tak płakała jak wczoraj :-(
a no zalezy z której strony młoda jestem:-) ale ogólnie zapewne najmłodsza:-) 
UMI2.......mi też się spóźnia ale jestem pewna że to nie ciążaumi2 że nie , że nie już nigdy , a tu ;-);-) nie no żartuje , ale chyba bym się pochlastała jak bym teraz @ nie miała. no ale się nie przejmuj na pewno to nie TO. i tak jest, ze się spóźnia bez przyczyny tak żeby trochę podenerwować ;-)
u mnie też coś dziwnego mam niby okres trwa 5 dni a potem w polowie cyklu znów mam krawienie dzień albo dwa.......
maria 09 na pewno Ci rosnie w domu poetka i piosenkarka ,albo producentka muzyczna, albo dziennikarka. z całą pewnoscią jakaś sława! :-):-)
mówię wam ciężko z tą nianią ,ale muszę bo mama daleko i nie pomoże a do pracy wrócić muszę ...![]()
pewnie stresy.......

Boże broń !
moja teściowa jest z gatunku lansu i nie w głowie jej pomoc przy WNUCZCE, zresztą pracuje. no i nie wytrzymała bym z nią tu u mnie w domu a musiałaby tu zamieszkać bo z daleka jest. ja każdego potrafie zjechac nie tylko tesciowamaria 09 jak Ty to robisz , że umiesz zjechać swoją teściową? poproszę o wskazówki![]()
znaczy wiadomo nie spadaj ale cos w ten deseń:-) tekst mojej tesciowej "takie zimno on zmarznie na polu!! ( tem +4 stopnie)" Mój Kacper wlasnie z tesciowa jest ale ja jestem taka ze jak mi cos nie pasuje to sie stawiam a ona czegs takiego nie uznaje
a no i nie ma za co