Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
patrycja celibat dobry na wszystko;-p
8,99 €
bo byl siemensa i boscha...oczywiscie drozsze,ale ze czas nastal,ze trza oszczedzac...
ja nie naleze do tych co umieja,ale coz...jak trzeba to trzeba.
tak raz na miesiac mi sie chce..masakra-tabletki anty
a tez niby mi sie chce a jak przychodzi co do czego to jakos nie jest tak jakbym chciala by bylo...po porodzie cos mi sie pomieszalo...a zreszta...to wina tez mojego M...ma 29 lat a zachowuje sie jak stary dziadek czasami.

aaaaaaale kuliżanka mnie oszukała!!!to w ojro ten blender!Blender..najtanszy8,99 €
Nie myslalam,ze taki tani bedzie...liczylam,ze gdzies z 20 € dam,a skoro najtanszy 8,99 to wzielam najtanszy...jakos tak,wbrew sobie troche hehebo byl siemensa i boscha...oczywiscie drozsze,ale ze czas nastal,ze trza oszczedzac...
ja nie naleze do tych co umieja,ale coz...jak trzeba to trzeba.
A jak sie ten zepsuje to kupie wtedy porzadny ,ale mam cicha nadzieje,ze sie nie zepsuje...
Na mojego brak sexu nie dziala...no chyba,ze by z dwa miesiace nic to by podzialalo....ale wtedy to i mi sie juz chcetak raz na miesiac mi sie chce..masakra-tabletki anty
a tez niby mi sie chce a jak przychodzi co do czego to jakos nie jest tak jakbym chciala by bylo...po porodzie cos mi sie pomieszalo...a zreszta...to wina tez mojego M...ma 29 lat a zachowuje sie jak stary dziadek czasami.
Cos sie konczy cos odchodzi w dal...to co bylo juz nie wroci i tym podobne inne bzdety...gadam jak ges bez leba,chyba sie nie wyspalam...
Lazienka sie prosi by ja posprzatac...wiec ide w koncu...bo ledwo sprzatne to musze sie za obiad brac.![]()
o komu dobrze!mała je właśnie banana z tatusiem.chyba liczy na coś bo się dziś i nią zajmuje i obiad i zmywa.matko!dziewczyny !
Frania właśnie usnęła. ja też zaraz idę spać bo tak mnie głowa boli ,że szok. napiszę jutro.
dobrej nocki!