• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Przedstawiamy się

reklama
Hej Dziewczyny;]
Mam na imię Wanda,mam 26 lat i jestem z okolic Olsztyna , studiuje Towaroznawstwo, na razie nie pracuje. Lubie spacery, ciepłe dni i zakupy dla maluszka;] To moja pierwsza dzidzia i termin mam na 24października. Już od jakiegoś czasu czytam sobie wasze forum ale dopiero teraz odwazyłam sie dołączyć;]

Witamy

Dzień dobry mam na imię Dominika mam 18 lat pochodzę z warszawy gdzie mieszkam z dziadkami ucze sie w technikum gastronomicznym i 7 października zostanę mama chłopca

I Panią także witamy :D

Witam, mam na imie Paulina i mieszkam w Paryzu. Jestem mama 2 letniego chlopczyka a w pazdzierniku urodzi mi sie coreczka. Nie planowalam udzialu w forach, ale tak fajnie sie czyta wasze rozmowy, ze tez chce sie dolaczyc ;P
Wiem, ze jestem mloda, ale prosze bez zbednych glupich komentarzy. Mloda mama wcale nie jest gorsza, a poprostu tak sie ulozylo, ze los dal mi moje najwieksze na swiecie szczescie-synka troche za wczesnie.

Paulina przeciez nawet nie napisalas ile masz lat!
My nie oceniamy po wieku ,tylko po podejsciu do zycia!
Zapraszam na glowny watek.:tak:

reklama
Faktycznie, nie napisalam moj blad. Mam 20 lat. Wiele razy spotykalam sie z docinkami dotyczacymi mojego wieku i tego, ze mam juz dziecko. Moze jestem troche przeczulona, ale uwazam, ze nastoletnie mamy maja prawo do takiego samego szacunku jak te starsze, przez wiele uwazanych jako lepsze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry