kasia.j
Rodzinka w komplecie :)
U nas nie bylo najgorzej w przedszkolu. Troche na poczatku niesmialy, ale potem sie rozkrecil i nie chcial wychodzic. Powiedzial, ze nastepnym razem moze zostac sam, a ja moge isc na spacer z Maciusiem
Jestem ciekawa co bedzie we czwartek. Jednak od wczoraj to mnie wypompowal psychicznie. Placze i histerie o byle co, strasznie to przezywal. Mam nadzieje, ze bedzie juz tylko dobrze.
I fantastycznie wyglada w tym szkolnym stroju
Bardzo bylam z niego dumna jak sobie tam radzil.
Jestem ciekawa co bedzie we czwartek. Jednak od wczoraj to mnie wypompowal psychicznie. Placze i histerie o byle co, strasznie to przezywal. Mam nadzieje, ze bedzie juz tylko dobrze. I fantastycznie wyglada w tym szkolnym stroju
Bardzo bylam z niego dumna jak sobie tam radzil.
, u nas chyba wszystkie przedszkola "państwowe" są miejskie, ale pewna nie jestem, mamy kilkanaście przedszkol w mieście, ogólnie poziom tego co reprezentują jest różny, w mojej okolicy jest 3 przedszkola, to do którego chodzi Krystian ma dobrą opinię, ale trudno się do niego dostać, w tym roku było ponad 4 dzieci na miejsce. W okolicy nie ma odpowiednio przygotowanych przedszkol prywatnych, więc państwowe są bezkonkurencyjne i oblegane