reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

przepisy dla karmiącej mamy

reklama
chlebek wyszedł pyszny:tak:i baaaaaardzo duży.Jak ktoś chce to śmiało można zrobić z połowy składników i wielkością wyjdzie jak zwykły bochenek chleba.Trzymałam te 45 min i później jeszcze chwilę na wyłączonym piekarniku i skórka jest taka twardawa ,ale nie spalona -ja oakurat taką lubię.

Madzia ale mi smaka narobilas :tak:a o diecie kobito zapomnij jestes chudziutka,drobna dziewczyna:-);-)

dziewczyny,
mam makaron i pierś z kurczaka.......proszę o radę co dalej żeby było szybko, smacznie i nie pomidorowo ( bo sosy pomidorowe ostatnio jedliśmy do przesytu:sorry2: )

reklama
Ja nie mam pojęcia bo kurczaka nie gotuje i już.
Za to do makaronu bym zrobiła bym sos serowy.
Tj w garnuszku podgrzać tak z 100 ml mleka dodać kilka łyżek śmietanki ( a jeszcze lepiej śmietanki 30 % trochę) , wrzucić zmiażdżone 2 ząbki czosnku, trochę pieprzu, oregano ciut bazylii. Zetrzeć tak z 30 dg sera żółtego i rozpuścić. Polać makaron i już. Polewać makaron, trochę posypać parmezanem. Mój mąż i brat uwielbiają a bezmięsne. Proporcje trochę nietenteges bo zawsze na oko robię. Lepiej troche poeksperymentować :p

Do góry