reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

przepisy dla karmiącej mamy

Beaa jak ci wyszło to może też spróbuje:tak:bo mufinki mi nie wyszły:no: tzn są mięciutkie ale nie wyrosły jak te sklepowe:sorry:a proszkowane mi wyszły ale tam tylko woda i jajaka:-D
 
reklama
No mazurek zrobiony,wygląda smacznie ,ale spróbujemy dopiero jutro:-p
Kurcze ,a miałam nic nie robić,ale goście się zapowiedzieli już jutro rano i zostają do niedzieli, po czym następuje wymianka i ptzyjeżdżają następni,pewnie zostana do poniedziałku:sorry:,a w sumie to i dobrze,bo co będziemy tak sami jak stare grzyby siedzieć.No ale musiałam sie zmobilizować,w sumie to na łatwizne poszłam,bo zaplanowałam 3 rodzje jajek: faszerowane z cebulką i pieczarkami,z tuńczykiem oraz z majonezem i chili,no i sałatkie jaką jutro zrobie,wędlinki są,no i na śniadanko tradycyjnie grzanka z jajem, a pewnie goście też cos przywiozą, a zdolności kulinarne mają nie liche:-p
 
Kicrym a robiłaś muffinki z mojego przepisu?????

Madzia a ja poproszę przepis na jojca z tuńczykiem , oraz z maonezem i chili:tak: a z pieczerkami to robisz tak, ze smażysz /dusiśz pieczarki z cebulką, d odajesz jajka wydrążone z łupinki, sol, pieprz i majonez i do skorupki i później obtaczasz w bulce tartej(tą jedną stronę) i na patelnie???
 
Tosika ja te jajca z grzybami troszkę inaczej robię,bo wydrążąm tylko żółtko i dodaję do grzybów i cebuli +przyprawy i spowrotem do białka wsadzam,można jeszcze obtoczyć w bułce tartej i przysmażyć,bo na ciepło lepsze jak dla mnie.
Jajca z tuńczykiem podobnie,tylko farsz to żółtka ,tuńczyk i majonez,przyprawy.Nie podsmażam.
Z majonezem i chili to tradycyjnie,jajco na pół i na to majonez może być wymieszany z posiekaną papryczką chili,a można też nałożyć na jajco majonez i na to odrobinkę np mały trójkącik papryczki i listek pietruszki,żeby było ładnie.
żadne tam specjały
 
reklama
Do góry