reklama

przepisy kulinarne stycznióweczek

kawka i kruche ciasteczka?:szok: normalnie full wypas, słone paluszki starczą;-):-D. Na poważnie to myśle ze faktycznie wystaczy, deser owocowy, kawka jakies ciasteczko i bedzie ok

reklama
Hehe:-D. Tylko wiecie, oni nie przychodzą do nas na impreze tylko w odwiedziny, maxymalnie z 1,5h jak ich znam. Także mam nadzieję, że ten deser owocowy i jakieś ciastka starczą:sorry2:. Zresztą co ja się będę wysilać:-D.

wystarcza napewno, zreszta w świetle tego jak jest miedzy Wami i jaka jest sytuacja to podziwiam cie za to, że silisz sie w ogole na cokolwiek. Ale z drugiej strony to moze warto sprobować cos zrobic zeby poprawić kontakty dziadków z wnuczką

zywa racja - a jak przychodza tak na 1,5h to te owoce z bita smietana to rarytas:-pja bym zarzucila ciastkami i kawa:-D:-D:-D:-D

Lorien ale mi narobilas ochoty na takie maselko,jadlam ostatnio u Wojtka dziadkow na wsi ehhh ... rok temu:dry:sama zrobilas:szok::szok::szok:

Monia, nigdy w życiu nie jadłam szparagów:szok::-D. Ciemna masa:-D:rofl2:.

A oto moja wczorajsza sałatka owocowa;-). Pierwsza wersja same owoce, druga wersja, ostateczka, z itą śmietaną i przybraniem owocowo-czekoladowym, mniam:-D:-D:-p:rofl2:. Trochę jeszcze zostało, więc zapraszam:rofl2:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry