• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przepuklina pępowinowa

Dzień dobry.
Wczoraj na wizycie w 10 tc lekarz zwrócił uwagę na przepuklinę pępowinowa, którą określił jako zjawisko fizjologiczne na tym etapie ciazy. Dodał, że wszystko jeszcze ma 2 tygodnie czasu na wchłonięcie. Oczywiście mój stres już jest na kosmicznym poziomie i stąd moje pytanie.
Czy któraś z Was była w takiej samej sytuacji i faktycznie wszystko się ładnie wyjaśniło?
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi.

reklama
reklama
Dzień dobry.
Wczoraj na wizycie w 10 tc lekarz zwrócił uwagę na przepuklinę pępowinowa, którą określił jako zjawisko fizjologiczne na tym etapie ciazy. Dodał, że wszystko jeszcze ma 2 tygodnie czasu na wchłonięcie. Oczywiście mój stres już jest na kosmicznym poziomie i stąd moje pytanie.
Czy któraś z Was była w takiej samej sytuacji i faktycznie wszystko się ładnie wyjaśniło?
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi.
W pierwszej ciąży dopiero podczas usg prenatalnego lekarz stwierdził przepuklinę pępowinową. Ale była to gigantyczna przepuklina związana zapewne z mutacją genetyczna. Ta ciąża nie skończyła się szczęśliwie..
Dwie następne ciążę w okolicach 10 jeśli nie 11 tygodnia też wykazalo przepuklina pępowinowa ale normalnych rozmiarów i lekarz podkreślił że jest FIZJOLOGICZNA. Mimo to stres był olbrzymi do następnego badania gdzie brzuszki były już piękne ❤ 🥲 za trzy tygodnie starszy kończy 2 latka a młodszy wywija kopniaczki w brzuchu 😊
Fizjologiczna przepuklina występuje u wszystkich maluszków i jest naturalnym etapem rozwoju.
Nie masz się czym martwić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry