Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nakazal od 21dnia cyklu. Mam nieregularne co 35-37dni ..Mnie zawsze lekarz leki na podniesienie progesteronu kazał przyjmować po owulacji. Jednak myślę, że trzeba stosować się do zaleceń lekarz - lekrza nie nakazał jak ?
Wystąpiła parę dni przed terminem miesiączki czy jak? Bo niemozliwe aby owuacja była np kilka dni przed krwawieniem.Nakazal od 21dnia cyklu. Mam nieregularne co 35-37dni ..
jednak w tym cyklu zauważyłam ze owulacja sie przesunela i wystapila pare dni przed miesiączka
A testy robiłaś przez cały cykl? Objawy moga być subiektywne. Tak jak napisałam, niemozliwe aby owulacja była kilka dni przed okresem.Tak wynika to z testow owulacyjnych i ogolnych objawow
Miesiaczki dostalam 1marca a 24 lutego test owulacyjny wyszedl pozytwyny i mialam plamienie a byl to 31 dzien cykluWystąpiła parę dni przed terminem miesiączki czy jak? Bo niemozliwe aby owuacja była np kilka dni przed krwawieniem.
Ale czy robiłaś przez cały cykl testy? Faza lutalna nie trwa 4 dni tylko około 14. Myślę, że nawet fizycznie nie jest to mozliwe.Miesiaczki dostalam 1marca a 24 lutego test owulacyjny wyszedl pozytwyny i mialam plamienie a byl to 31 dzien cyklu
Mi też się wydaje to niemożliwe. Ale jeżeli faktycznie wcześniej testy owulacyjne były negatywne, a 24.02 był pierwszy pozytywny i 31 miesiączka to powinnaś to zgłosić lekarzowi. Prawidłowa faza lutealna to 10-16 dni. A u ciebie jest bardzo krótka.Miesiaczki dostalam 1marca a 24 lutego test owulacyjny wyszedl pozytwyny i mialam plamienie a byl to 31 dzien cyklu
Tak zrobie ppjde do lekarza i sie dowiem co jest nie takMi też się wydaje to niemożliwe. Ale jeżeli faktycznie wcześniej testy owulacyjne były negatywne, a 24.02 był pierwszy pozytywny i 31 miesiączka to powinnaś to zgłosić lekarzowi. Prawidłowa faza lutealna to 10-16 dni. A u ciebie jest bardzo krótka.