reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

i znowu cisza wiec pisze jak obiecalam :)

jestem juz po wizycie, doktor Ćwiklicki... rewelacja, mily uprzejmy, dopytywal, moj byl poogladal dziecko z kazdej strony poogladany kregoslupek nozki kolanka raczki co bym nie chciala i przede wszystkim mnie uspokoil co bylo dla mnie naprawde wazne i potrzebne, niebo a ziemia, jak powiedzialam dlaczego taka zmiana i jak wygladala ostatnia wizyta u niemcewicza to tylko sie usmiechnal pod nosem, przypuszczam co sobie pomyslal... ;-)

siedzialam tam jak nic pol godziny ale naprawde bylo warto zdecydowac sie na zmiane:-) teraz tylko poczekac na plec, Olusia mowi ze chlopczyk, ciekawe czy moja prywatne wrozka wywrozyla prawidlowo :-D

a wieczór zakonczony truskawami:tak:
644172_498075270253397_2064509502_n.jpg

reklama
No No No Honey ale pięknie sobie ułożyłaś te truskaweczki:-D A gdzie talerzyk dla mnie,bo widzę tylko jeden:-( czyżbyś zapomniała:baffled:
Super że z ginem spoko najważniejsze że widzisz zmianę i czujesz się bezpieczniej. Mam nadzieję że dobrze wróżę więc teraz szukaj więcej imion dla chłopców a dla dziewczynki to tak przy okazji gdyby była niespodzianka:-) i ciocia Olusia by się pomyliła;-) Jak już będziesz stałym gościem u doktorka i sprawdzi się to też do niego pójdę.

Ok uciekam spać bo rano szybka pobudka mam kontrol z małym oby nas tylko nie męczyli pytaniami i rozrabiaka żeby był grzeczny ;-) Zapomniałam o najważniejszym aby było też wszystko oki.

honey, super :)
dziuba, mnie się też ciągle coś komplikuje, trzymam kciuki za teściową!!
wiosna idzie, dłuższy dzień, więcej sił, jakoś lepiej to wszystko będzie...

Witajcie :)

Honey ta wizyta u ginekologa to jakaś maskara!!! taki lekarz to nie lekarz wrrr wiesz nie wszyscy lekarze liczą paluszki i mierzą dzidziusia ale robią inne rzeczy a ten lekarz to daremny do kwadratu. Moja lekarka miała też różne dni i czasem byłam trochę zła ale generalnie na wszystkie pyt odpowiadała i pokazywała dużo rzeczy na usg, które miałam robione co 2 tyg bo co tyle miałam wizyty, więc czułam się dość bezpiecznie... i do kobiet w ciąży w ogóle jakoś miło podchodziła
Dobrze, że jesteś zadowolona z wizyty u nowego ginekologa. Teraz będziesz pewnie spokojniejsza i tak trzymać :)
Fajnie, że Twój piesio czuje się lepiej...

Mamba wielka szkoda, że tak niewiele masz w domu męża...

Patusia ja niestety będę mieć weekend pracujący podczas nieobecności chłopaków, ale mam nadzieje, że chociaż sobotni wieczór będę miała tylko i wyłącznie dla siebie :)

Tonya dużo zdrówka!

Olusia przy dzieciach planowanie na potem jest zbędne hihi

Dziuba - życzę mniej komplikacji i więcej pozytywnych dni!

Olga - widziałam Cię wczoraj jak pędziłaś z Natalią w wózku i Hanią w chuście, do tego tel w ręce :) mnie pewnie nie widziałaś bo troszkę dalej byłam - szłam wzdłuż Żywieckiej w str Gemini a Ty przechodziłaś na pasach przy Elektrowni ;) i chyba kolor włosów zmieniłaś jeśli nie mylę się :)

Pieszczoszka a Ty gdzie się podziewasz?

matko co za dzień miałyśmy z Olgą do kidslandu się wybrać no, ale oczywiście pada!!!!!!!! Ja nie wiem jak raz człowiek chce ruszyć dupę to mu plany pokrzyżują :wściekła/y:
Honey no widzisz dobra decyzja z ta zmianą tak powinien się zachowywać lekarz profesjonalnie i rozumieć potrzeby pacjentki zwłaszcza takiej która ma zostać matką :tak:

ja siedzę na kanapie mąż wstał mały siedzi obok nas i dobiera mi sie do kompa :-D Dzisiaj przez ten deszcz szaleju dostaje i troszku daje w kość nonstop przekręca się z plecków na brzuszek i rzyga po wszystkim w zasięgu małej mordeczki. ja zdążyłamz robić zupkę dla młodego, grzanki czosnkowe teraz obiadek ale zanim go zrobię wciągnę druga kawę

sosinka, a no szłam szłam jak cyganka z dziećmi jak to mnie kiedyś jeden kolega nazwał :) a niedługo będę chodzić Tuwima tam i z powrotem :) tylko jeszcze z psem na dokładkę. napisałam w wątku przedszkolnym :)
Mamba, to było do przewidzenia, ja zawsze sprawdzam na meteo.pl i taka pogoda właśnie była, na pocieszenie teraz już będzie lepiej, od jutra Meteorogramy - meteorograms
pozdrów M :)

Hej ja tak szybko dzisiaj jadę do wiedźminowa a wczoraj zaliczyłam wieczór z winem ;-) Pośmiałyśmy się niesamowicie i koniec końców poszłam spać o 1 w nocy. oli ładnie śpi u siebie w pokoju aż jestem naprawdę zaskoczona, że tak łatwo nam poszło przenoszenie:szok: Ja oczywiście namiętnie bawię się swoimi farbkami i popisałam kupę ciuchów Oliego wygląda to naprawdę fajnie:tak:Napisałam mu na bodach Szef wszystkich szefów a na koszulce : Przystojny po tacie:-D Z tyłu wymodzę mu napis : Mądry po mamie:tak:

Mamba jak możesz to pochwal się tymi koszulkami. Ja z takimi napisami widziałam na giełdzie po 25 zł- na pewno się w nie zaopatrzę. Muszę tylko sprawdzić czy na allegro nie wyjdą taniej.

reklama
hej dziewczyny, gdzie się podziewacie?? zagladam... i zagladam... i nic, zero odzewu.

Mamba podrzuc zdjecia koszulek, rozkoszne musza byc aaaale na wlasne oczy chyba kazda z nas chce zobaczyc :)
Olusia ze ciebie nie ma to jestem w szoku, przewaznie sie burzysz jak nikt nic nie pisze ;) pewnie ladna pogoda cie wygnala na piesze wedrowki albo weekend z mezusiem, mam nadzieje ze Kondzio troche mniej łobuzuje, odezwij sie w wolnej chwili do mnie.

i tak ode mnie: zatrudnilam rodzine do remontu, wreszcie mam kuchnie pomalowana, wszystko tak na pol gwizdka ale prace postepuja wiec nie jestem systematycznie wkurzona:tak: lista rzeczy do zrobienia dluga ale jednak cos zaczelo z niej ubywac a to cieszy, gdyby nie ten wieczny kurz w mieszkaniu... wrr... po wczorajszym obiadku przywiezionym przez mamusie i tatusia dzisiaj czas na cos niezdrowego:-) zapiekanka z mr hamburgera:tak:

Do góry