• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
No w takiej sytuacji to ja chyba też ...

Liluu na gwiazdke to jej może pchacza kupimy... Albo ja kupię, bo m chce jej duuużego miśka kupić, bo on o takim marzył jak był mały, a nigdy nie dostał :-)

jak to moj m mowi..za dobra jestem i sa tego efekty..zreszta oni moze pare razy sie zapytali czy moga go przywiezc..najczesciej to jest tak ze poprostu go podrzucaja niby na chwile bo chcial sie z Oliwka pobawic..
zreszta jak nie siedzi u mnie to u reszty rodziny..i tak troche to szkoda mi dziecka bo tak naprawde nie ma normalnej rodziny..zreszta jak bym wam napisala co i jak to az dziwne ze takie laski istnieja :-(

joasiu to jesli mały chce sie z Twoją córą pobawic, to powiedz,żby w takim razie ja zabrali do siebie,żebyś Ty mogła odpocząć, a nie jeszcze dokladają Ci opracy... normalnie brak wyobraźni... Ale chyba masz normalne relacje z bratem i może z nim pogadaj??

Liluu no raczej trzeba uważać z tymi kolorami ;-)

Asia przykra sprawa z małym :( no i właśnie, z bratem mogłabyś od serca pogadać? Jeśli szanowna mamusia takie ma podejście -byleby podrzucić młodego...- to rozumiem że żal dzieciaka :( no ale jakby nie patrzeć...u was niebawem maluszek się pojawi i co wtedy?
Tulę..

Fajne te pchacze, też się zastanawiałam ale ostatecznie stanęło na krzesełku uczydełku :) myślę że się naszej Amelce spodoba :) no i bongosy też dostanie :)

Rozia miśka dużego polecam, młoda ma i cudnie go atakuje:-D łazi po nim, liże, zjada, tuli...:-) a Bianka książeczek nie zjada? bo moja pannica strasznie obgryza książki:eek: i jaką macie szczoteczkę? my na razie używamy takiej na palec zakładanej, ale też się zastanawiam nad kupnem konkretnej, tylko nie pamiętam jaką...

Lilu- w styczniu 4lata
Truskaffka- powiem ci ze temat ciezki do ogarniecia..

a moje dzieci na mikolaja chca slodycze..bo Mikolaj ma sie na gwiazdke przygotowac finansowo bo podobno lista ma byc dluga :-P:-P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry