• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hejjj

Joasia - ja z Alinką i Kubusiem miałam po 16kg na plusie, czyli tyle co masz jest dobrze,

Bashi - w pierszej ciąży startowałam z wagą 50kg, na koniec było 64kg (czyli 14kg przytyłam), ale zaraz następnego dnia po urodzeniu córki w szpitalu stanęłam na wagę i było 7kg mniej, a pozostałe 7kg (a nawet więcej) zgubiłam w mniej niz 3 m-ce.
Poza tym myslę, że wiek Twojej mamy nie miał znaczenia, jesli chodzi o Twoje ciśnienie - możesz mieć to w genach, albo po prostu taki Twój urok.

Gorzej jest teraz, bo tak jak Rozia waga na stracie była trochę za wysoka, a teraz jeszcze miłość do słodyczy.... dlatego zaczęłam sie udzielać nieco na basenie.

reklama
Dzien dobry - u nas sloneczko z jednej strony a czarne a raczej granatowe chmury z drugiej :crazy:
Myszka jeszcze spi a Darus przeszczesliwy pewnie odlicza w przedszkolu czas do powrotu do domciu, bo dzis moja chrzestna przyjezdza ze spoznionym mikolajem :-D
BASI - super ze kolacyjka udana, a deserek mysle byl slodszy niz ten w lodowce :-):-) Co do brzuszka to ja w ciazy z synkiem w 6 m-cu ( bralam wtedy slub :) )tez nie mialam brzucha, z Anetka tez dlugo nic nie bylo widac, mimo ze jestem bardzo szczupla. W obu przytylam 7 kg a zaraz po porodzie mialam az 9 mniej :szok::szok: Jesli chodzi o cisnienie to zgadzam sie z KATRINA - wiek mamy nie ma znaczenia.
JOANNA - przy trojeczce spadniesz jeszcze szybciej :-D
PAULA ROZIA - witajta w swiecie niskocisnieniowcow - my dla podniesienia powinnysmy ponoc z ranca strzelac sobie lampke szampana zamiast kawy - tylko ciekawe jakby to sie skonczylo :-D:-D

Bry

Marysia - dobrze gadasz!!! Tylko nie szampana, a koniaczku, generalnie każdy alkohol podnosi ciśnienie, ale koniaczek jakoś tak najlepiej działa (po bąbelkach z szampana.... wiesz dzień mógłby być bardzo bąbelkowy).

Kawa!!!!!!!! Wołam na kawę!!! Ocho!!! I teściową przywołałam na kawę - sorki będę później.

Hello :-)
Ja znowu z opóźnieniem, ale sprzątałam łazienkę i mi zeszło :-p
Właśnie dostałam Melkę z "Kup Misia", ale jest piękna :-)

Uuuu a tu widzę z rana szampany proponują, no cóż akurat mam, więc sprawdzę to jutro z miłą chęcią :laugh2:

Rozia kciuki za wizytę, daj znać co i jak :* :tak:

Miłego Dzionka Baby :* ;-)

hejka :)

Rozia dobre wieści, bądź dzielna na kłuciu :p ;)
Paula :-) Nasza Melka też dostanie Melkę;-):-)
Joasia uwielbiam czytać o kopaniu małej:sorry: i tęskni mi się:sorry:

co poza tym? JAK NAJBARDZIEJ JESTEM CHĘTNA NA SZAMPANA Z RANA:-D:-p

reklama
Ja tez po wizycie u GP...sprawdzila cisnienie 156/79 ?! Ale powiedziala ze nie ma sie czym martwic... dostalam szczepionke przeciw grypie..umowilam sie na wizyte z polozna ma mnie odwiedzic 6stycznia ;) kupilam w boots'sie olej rybi bo mdli mnie zapach wiec jesc nie moge :/ Pregnacare plus omega-3 mam nadzieje ze sa dobre...I wzielam jeszcze krem dla ciezarnych czas zaczac smarowac brzuszek :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry