• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

M odpaił dużego kompa, to korzystam :-) Bo tak, to mi się nie chce, bo on chodzi jak czołg ... :-)

Zapomniałam się Wam pochwalić,że Bianka wczoraj w kąpieli pierwszy raz sama stanęła !!!! :-) Ale nie udało nam się jej sfilmować, bo jak przyszłam z telefonem, to już siedziałą i nie chciała wstać...

Idę teraz nadrobić Wasze wcześniejsze wpisy ze zdjęciami i takimi tam, bo w telefonie kiepsko widziałam...

edith...

Zapomniałam pogratulować udanych wizyt :-)

Katrina rewelacja :-) Akcja bomba :-)

Paula jeszcze raz gartulacje z "prezentu" :-) Piesek cudny :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Rozia dziękuję bardzo :blink:
Gratulacje dla Bianki! :-) Pewnie chce pokazać, że jest duża dziewczyna i poradzi sobie ze spaniem w nowym pokoiku :tak:
Ejjj nasz stacjonarny też chodzi jak czołg :szok: Puzel niedawno wymieniał w nim wnętrzności na nowe i jest masakra, trzeszczy jak kombajn :-D

LiLuu w sensie, że nie nie zrobili? :eek: Jak to tak? :szok:

ale kijowy ten dzień dzisiaj dla mnie :no: a miała być taka fajna sobota z Lily a przez tych fachowców od siedmiu boleści wszystko poszło się walić
a jak u was?

My byliśmy na spacerze, później znajoma wpadła, później drzemka i teraz chyba do siostry pojadę, tylko młodą muszę nakarmić, także u nas na zmianę, raz intensywnie raz lenistwo... tylko migrena mnie nie opuszcza :-(

Liluu to na bank wina tabletek. Zauważyłam, ze za każdym razem jak kończę opakowanie, to mam migrene. W poniedziałek zadzwonie czy jest ginka moja i poproszę o zmianę na inne...

reklama
Hejka

Rozia - tez tak mialam przy jednych tabletkach I lekarka zmienila mi je na takie co sie je bierze non stop, tzn. Przez 28 dni a potem nowy listek. Z tego 24 tabl. Mialy hormon a pozostale 4 byly z efektem placebo. Ale glowa nie bolala.

Wlasnie skonczylam z tesciowa robic uszka. Upieklam miesko na pasztet I musze jeszcze je zmielic.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry