reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Katrina no to faktycznie macie maraton chorobowy :szok:

Katy
u mnie to chleb powszedni, że planów w cholerę, ale jak przyjdzie co do czego to żaden nie wykonany, bo nie chce się dupska z domu ruszyć :-D

reklama
Katy - ja jestem alergikiem wziewnym, uczulają mnie pyłki i kurz... ale zawsze reakcja na alergen był katar,m łzawienie oczu, kichanie.
A w czwartek wieczorem mężowi zebrało się na pranie dywanu i może stężenie detergentu było zbyt duże, może skład du...y, nie wiem, pierwszy raz cos takiego mi się zdarzyło. Ale osłabiona jestem i chłonę wirusy jak gabka... niestety taka prawda.

No ja miałam się wybrać z m do kawiarenki w końcu we dwoje ale lenistwo nas zgubiło ....pójdziemy za tydzień ;-)
Katrina a może jak uruchomił maszynę to pyłki wydostały się z niej :confused: i dalej już wiadomo co się stało

Katy - byłam u lekarza i faktycznie to musiał być detergent. Też na początku myślałam, że może wzbił w powietrze kurz z książek z najwyższej półki (ale kurz jest na miejscu), więc raczej nie - a poza tym z każdym dniem jak wykładzina schła, to objawy ustępowały.
Środek był widać mocny (mąż wziął taki, żeby wyczyścić po psach) - nie wiem czy chodziło o zapachy czy o co, ale kurz nigdy az tak na mnie nie działał.

A co do odkurzacza piorącego - pracował od początku na mokro, więc nie miało co z niego się "wykurzyć".

Katrina może porostu następnym razem zróbcie domowym sposobem środek do czyszczenia dywanów, albo jak ja użyj vanisha ;-), co do tamtego środka to przynajmniej wiesz że on cię uczula.....więc lepiej się go już wystrzegać ;-)

Katy - tamten środek to już historia, tylko opakowanie mam, żeby wiedzieć jak się nazywał. A zastanawiałam się nad takimi bardziej naturalnymi "detergentami". Do czyszczenia wielu przedmiotów najlepsze są: ocet i soda oczyszczona, moze coś podobnego byłoby do prania.

Dzien dobry :-D
KATRINA - chyba dosyc juz wirusowania, alergizowania - a kysz paszly i zdrowo mi tam sie prowadzic prosze :-D
KATY - dziekuje w sumie dobrze tylko krzyze mnie powalaja ie wiedziec czemu, a dla mnie uziemienie ie jest najlepszym lekarstwem, bo ja ciagle w ruchu.
PAULA - tu tez juz zelzal mroz ale siegu co nie miara wiec Draus ma radoche, bo mysza poki co nie ma opcji zabawy na sniegu :no:
MADZIULEK - to cie straszy doktorek no, a kwiecien lada moment tak jak Paula mowi
SYLWIA - chlopak da rade w koncu faceci to twardziele :-)
LORI - spozioe zyczonka dla Matiego, a jak udaly sie chrzciny ?

Witajcie wieczorem nie mialam juz sily na pisanie .
Katrina wspolczuje chorob oby juz minely .
KatyB no moj maluszek juz duzy kawaler jest ;p
Co do szczepienia to maly sie nie boi i nie placze ale placze jak sie musi przytulic pielegniarki maja przy nim ubaw ;p

Jutro jade do ginekologa cos u mnie sie dzieje nie tak i nie wiem czemu.
Ogolnie co jakis czas mam rozowe plamienia badz rozowa wydzieline.
Na zmiane boli mnie jajnik badz podbrzusze a na dodatek jak by ktos mi igly wbijal do macicy kilka razy mialam uczucie jak by mi srodek mial zaraz wypasc :(
Nie wiem co sie dzieje martwie sie co to moze byc okaze sie po wizycie.

reklama
Hello ;-)
U mnie pada śnieg :blink:

Sylwia prze aparat z Mariuszka :-D:-)
O kurcze, ciekawe co to może być- oby nic groźnego! Daj od razu znać po wizycie :tak:

Hmmm…. Nie wiem co pisać :confused:
Miłego Dzionka :*

Do góry