• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
A się napisały, no...

Pobudka!!!!! Zapadły w sen zimowy?????

Powiedzcie mi jak to możliwe - przedtem w zakładkach miałam zapisany nasz watek i była to strona 2752, w tej chwili jest strona 2713????? Czy jakieś wpisy były usuwane i stąd zmniejszyła się ilość stron?????

Ostatnia edycja:
Dzień doberek :) nie było mnie tu łłłłłoooooooooooooooooi jeszcze trochę ktoś mnie tu jeszcze Pamięta ??? Póki co widzę ze znajomych katrinę i biapl ale zaras spróbuję cosik poczytać ale chyba ponad roku to nie nadrobię mam ambitny plan powrotu zobaczymy jak wyjdzie

Kochana zmieniło się i nic i wszystko zarazem...... Mąż ten sam (prze-kochany i przecudowny) praca - dobrze ze jest też ta sama itd itp................... Od dziś zaczynam budować swoje życie na nowo dzień urodzin jest chyba odpowiedni. Dwa tyg temu straciliśmy naszego pierwszego dzidziusia w 9tc ............... rozsypało Nas to ale i bardzo zbliżyło i otworzyło oczy na różne aspekty, wiele spraw relacji przewartościowało się.... Od dziś zaczynamna nowo powstaje z rozsypu

Dziamus kochana strasznie mi przykro. Jednak ciesze sie, ze Was ta sytuacja zblizyla I zycze powodzenia. Wszystkiego dobregi z okazji urodzin I zarazem otwarcia nowego etapu w zyciu. Trzymam kciuki, zeby juz tylko pozytywne I dobre rzeczy Was spotykaly!!!!!

reklama
Z góry chciałam przeprosić za nieobecność, ale zjarały nam się dwa lapki i zostaliśmy ze stacjonarką, którą musieliśmy się dzielić :dry: ale od dziś wracam do życia, bo Puzel wreszcie kupił lapka dla mnie, żebym Mu nie truła :-D

Ja z Dziamą jestem na bieżąco, także nie pytam co słychać ;-)
Kochana, ale nadrabiać zbyt dużo nie musisz, bo praktycznie nic tu się nie dzieje... Fajnie, że wracasz :tak:

Olusia a co u Was? :-)

Buziaki dla Wszystkich :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry