• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

a mnie szlak bierze........upierniczyło mi sie ze na obiad bedą naleśniki z serem smażone na maśle ..... ale patelnia bez rączki i klnę w tej kuchni jak szewc :crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: se roboty narobiłam....... ja głupia :crazy::baffled:

reklama
Piąteczko to szoruj szybko bo jeszcze mi zostało troszkę tego smażenia a juz mi nerwy puszczają !!!!!!!:crazy:
Dziś są 2 wersje naleśników :-p z serem a drugie to z czekoladą i bananami :-p do wyboru do koloru :-p

Roszpunka dziś 2 dziewczyny sie rozpakowały , wczoraj jedna ............ takze codziennie to jakiś brzdąc na świecie sie pojawia z sierpnióweczek :-p a MY to chyba sie załapiemy ale na wrzesień

ilona co słodkie to w obecnej chwili wszystko pochłonę. do września nie wytrzymacie hi hi- ze mnie się wszyscy śmiali jak z maluchami chodziłam, że dwa lata.

Malami!!!!! Nareszcie jesteś :-):-):-)!!!!!! Meeeega kciuki za jutrzejszą wizytę!!!!! Mam nadzieję, że gin będzie konkretny, no i fajnie, że Twój m poczuł się do towarzyszenia Ci na tej wizycie :-):-):-)!

Dziama, no to wszystko do ustalenia, jak już będę większa, czyli tak wrzesień-październik ;-);-);-). No i bliźniaki też na pewno trzeba będzie obfotografować :-)! Zatem zapisuję się do Ciebie!

Ilonko, ojjj toż to mission impossible takie smażenie naleśników na patelni bez rączki :baffled::baffled::baffled:! Ja mam taką patelnię Home kupiłam ją w promocji w Leclerc za chyba 45 zł i poza tym, że jest może ciut za duża to jest zaje... A my już 3 dzień jemy naleśniki, tyle nasmażyłam. Tak mnie ostatnio naszło ;-).

Truskafffko, jeszcze nie czuję ruchów, trochę mnie to zaczyna niepokoić, a może po prostu nie wiem, że to „to” bo w końcu to moja pierwsza ciąża. Na razie czuję od czasu do czasu takie kłucie delikatne, ale czytałam, że pierwsze ruchy to raczej inne odczucia, więc ciężko mi powiedzieć :baffled::baffled::baffled:. Póki co to brzuch rośnie, więc mam nadzieję, że jest ok :sorry2:.

Róziu, mam nadzieję, że wena szybciutko Cię nawiedzi!!!

Piąteczko, to w poniedziałek od momentu przebudzenia kciuki mocno zaciśnięte :tak:!!!

Truskafffka ale bedziesz miala co ogladac 2000 tys :D ale wspomnienia są najpiękniejsze! ja z nad morza jak z Mezem bylismy to mialam zdecydowanie mniej zdjec ale tak kocham morze i mojego Meza ze ogladalam bardzo czesto i czesto do tych zdjęc wracam :)) oj mam nadzieje ze szybko minie tez czas do 7ego. boję sie bo pracuje w spożywce i wiesz czy coś podnieśc i wogole. ale bede ostrozna:)

a ja zrobilam babeczke cytrynową, posypalam cukrem pudrem ;) i czekam aż wystygnie!:D na obiad mmam kurczaczka w sosie slodko kwasnym ;]
Ilonka no na pewno sie zdenerwowalas.. moze zrob na obiadzik co innego ;p albo zrob se jajka w koszulkach na obiad ;D

reklama
Piąteczko, oczywiście, że podwójne! Specjalnie dla Ciebie:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry