Rozia
Fanka BB :)
Roszpunko to miałaś tam przejścia, biedactwo :-( Ale najważniejsze,że już jesteście w ddomku i maksi jest z Tobą :-) To teraz czekamy na nowe fotki :-):-):-)
Ilonko tak, krew i mocz...
Viola ja bym wybrała kremowy, bo mnie te zielenie nie bardzo leżą :-)
Ale mnie dziś siostra wyprowadziła z równowagi... Wczoraj wieczorem umówiłam się za nią,że zawiezie mnie na badania, więc pytam rano o której będzie... Powiedziałam,że o 8,40... 9.15 zaczełam juz do niej ddzwonić, co znią, a ta dopiero po 0 minutach,że ona cios tam jeszcze musi załatwić... No myślałam,że jej tzrasnę... Powiedziałam,że już nie musi przyjeżdżać,,że mpk pojedę, to ona na to,że ona już po mnie jedzie w takim rzazie, bo ona nie wiedziałaże ja musze być na czcza i takie tam... I jeszcze zdziwiona,że ja jestem wkurzona... No myślałam,że jej odwine w tym aucie... A pzryjechałą godzinę spóźniona

Ilonko tak, krew i mocz...
Viola ja bym wybrała kremowy, bo mnie te zielenie nie bardzo leżą :-)
Ale mnie dziś siostra wyprowadziła z równowagi... Wczoraj wieczorem umówiłam się za nią,że zawiezie mnie na badania, więc pytam rano o której będzie... Powiedziałam,że o 8,40... 9.15 zaczełam juz do niej ddzwonić, co znią, a ta dopiero po 0 minutach,że ona cios tam jeszcze musi załatwić... No myślałam,że jej tzrasnę... Powiedziałam,że już nie musi przyjeżdżać,,że mpk pojedę, to ona na to,że ona już po mnie jedzie w takim rzazie, bo ona nie wiedziałaże ja musze być na czcza i takie tam... I jeszcze zdziwiona,że ja jestem wkurzona... No myślałam,że jej odwine w tym aucie... A pzryjechałą godzinę spóźniona

: Laugh2: Bidulko swoje przeszłaś ale wszystko sie zapomina jak sie patrzy na to małe CUDO prawda ????????????? 

Mimo wszystko ten poród nie zraził mnie do rodzenia dzieci:-) Wyobrażałam sobie to gorzej. Choć przy tym masażu cały szpital mnie słyszał
Odkąd jesteśmy w domu to Maksio najada się tym co mam w cycach, a sporo tego jest. Nie będę go dokarmiać, ewentualnie ściągnę i przez butlę będę mu podawać. Budzi się co 1-2 godziny, tak że nie jest źle. Od razu zasypia przy cycku
a czeka mnie jeszcze dziś wizyta u gina ........ tzn idę po zaświadczenie do becikowego, bo we wtorek pojechlismy o 19 a tu gabinem zamknięty, poszedł sobie o godzinę wcześniej do domu 
) 
Oczywiście denerwuje mnie samo dogadanie się z niemieckim lekarzem, że chcę CC, a nie samego CC