axarai
dziecioholiczka......
Roziu, no właśnie, że nie może! 27 sierpnia musiał już załatwić wolne, bo idziemy do przedszkola Kacka, i bedą nam wszystko mówić co i jak, i tu wcale bym nie wiedziała o co kaman
no to już 30 wolnego nie dostanie, normalnie by dostał, ale teraz sezon urlopowy i lipa! Pojadę, w razie czego mam notatkę od mojej gin, żeby lekarz do niej zadzwonił, a ona mu powie, albo mi przetłumaczy. Wszystko zależy od lekarza, bo moja gin to ma taką dziwną minę, jakby wątpiła, że oni mi zrobią to CC, tylko dlatego, że pośladki są! No nic najwyżej będę ryczeć, i nie wyjdę bez skierowania. Do tej pory wszyscy tu w De są bardzo mili, i w szpitali, i w urzędach, i pomagają, ze względu na to, że nie znam języka, mam nadzieję, że to się nie zmieni, i ten doktor będzie tez miły. Ten poprzedni co byłam ostatnio, jak było podejrzenie, że z łożyskiem coś nie tak, był super, ale on niestety jet na urlopie.
Agnes idę 30 na, że tak powiem wybłaganie CC, jak wybłagam, to dostane od razu termin.
no to już 30 wolnego nie dostanie, normalnie by dostał, ale teraz sezon urlopowy i lipa! Pojadę, w razie czego mam notatkę od mojej gin, żeby lekarz do niej zadzwonił, a ona mu powie, albo mi przetłumaczy. Wszystko zależy od lekarza, bo moja gin to ma taką dziwną minę, jakby wątpiła, że oni mi zrobią to CC, tylko dlatego, że pośladki są! No nic najwyżej będę ryczeć, i nie wyjdę bez skierowania. Do tej pory wszyscy tu w De są bardzo mili, i w szpitali, i w urzędach, i pomagają, ze względu na to, że nie znam języka, mam nadzieję, że to się nie zmieni, i ten doktor będzie tez miły. Ten poprzedni co byłam ostatnio, jak było podejrzenie, że z łożyskiem coś nie tak, był super, ale on niestety jet na urlopie.Agnes idę 30 na, że tak powiem wybłaganie CC, jak wybłagam, to dostane od razu termin.

najwyżej jak bede wracać od gina to skoczę jeszcze i kupię...:-) jak bedzie mi sie chciało.......
jak coś to bedzie troszkę uboższa .,.a co tam...:-) 
.
...
!