• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Nawet nie wiesz jaka z ciebie szczęściara ilonko. Ale podobno drugie rodzi się łatwiej.;-) Na to liczę hihi:-D

Ze mną na sali leżała dziewczyna,która przyjechała o 23 i już słyszała moje krzyki, a o 24:55 jej mały był już na świecie (ważyli go i mierzyli przy mnie, miałam motywację żeby szybciej swojego wypchać). Nie była rozcięta ani nie popękały jej żadne naczynka. Ale to też jej drugi. Z pierwszym miała tak samo jak ja.

reklama
Axarai super,że z malutką wszystko dobrze tylko szkoda,że ciągle siedzi;) Ale będzie dobrze:-)

Karolinka
wózek jasny zielony? Na czerwcówkach bardzo narzekały dziewczyny,że owady lgną jak do żółtego:(

Roszpunko
to Maksiu urodził się mniej więcej taki jak Antoś duży:)

Ja miałam robiony masaż szyjki przez 3 osoby 2 położne i lekarza i naprawde nie narzekam nie było to przyjemne,ale nie mogę powiedzieć,że bolało bardziej niż bóle no i przede wszystkim bardzo mi ten masaż pomógł:)

Gosiu
trzymaj się kochana....

roszpunko widziałam fotki na grupie. malutki jest boski. oj jak ja już bym chciała swojego przytulić. ale niech czeka jeszcze miesiąc. a ty widzę bardzo pozytywnie po porodzie nastawiona więc to dodaje mi wiary że nie taki diabeł straszny. jakoś dam radę

axa
no masz nie chce się młoda obrócić więc chyba już marne szanse na to. jakoś się dogadasz zrobią cięcie i będziesz miała już przy sobie Adę. a tego 30 to już idziesz na porodówkę czy dopiero się umawiać co i jak?

karola zaciskam &&&&&&&&&&& za wizytę. chyba wpadniesz wieczorkiem i dasz znać co i jak ustalone? a wózek x-lander bardzo mi się podoba więc ma braciszek gust. a co do tych dużych kół to chyba ma racje że nadaja sie tylko na chodniki i bez krawężników. a takie skrętne to wykorzystasz w trudnym terenie

gosiulek domyslam się jak ci ciężko. ale kochana masz już synka i dla niego musisz być silna. z czasem ból będzie mniejszy. ja wierzę że zaświeci dla ciebie słoneczko. trzymaj się dzielnie

dziewczynki tak skrobiecie że ja już w połowie zapominam :( buuuuu

Karola normalnie lwica się w tobie budzi :-Di dobrze dowalić jej na maxa sama sobie na to zasłużyła ;-)

Roszpunka tak jak dziewczynki mówią najważniejsze że już Maksiu z tobą kochana jest jeszcze raz gratulacje :*:*:*:*

a Ja dostałam właśnie przesyłkę z zakupami moimi i się bawię rozłożyłam ten bujaczek żeby go sprawdzić bo to za drogi interes był i jakby coś nie działało to mam kilka dni na wymianę ale jest super i działa :-p
ciesze się jak małe dziecko z zabawki :zawstydzona/y:

Gosiulek z doświadczenia wiem jak to jest......... agnes pisze ze masz juz synka itd.......ja byłam w takim stanie po aniołku ze przez pierwsze dni nic mnie nie cieszyło nawet Jaś... :-(:-(:-(:-(:-( ale potem ocknęłam sie . i dziękowałam Bogu ze mam chociaz Jego.... ze skoro mam Jasia to moze i bede miec jeszcze jedno kiedyś..... i to pomagało przetrwać ale zdaje sobie sprawę jak jest cięzko, jak trzeba sie zmuszać aby w ogóle wstać i jakoś funkcjonować !!!!!!!! Trzymaj sie kochana ............!!!!!!!!!!!!!!!

Roszpunka Pawełka rodziłam 20 minut krócej niż Jasia hihi :-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p także czy to wywoływany czy nie jestem zdolna do rodzenia dzieci jak mi to kazdy mówi a przede wszystkim m......!!!!!! tyle ze to porody szybkie ale za to bolesne jak piernik :baffled: na szczęscie teraz moje ręce były całe, bo z Jasiem miałam powbijane pazury w dłonie :-D:-D:-D:-D. a teraz nie zdąrzyłam bo te bolesne skurcze to były juz chwilę przed partymi....:tak:
a jak tatuś ???????????? nie boi sie wziąść małego na ręce???? KTO wczoraj wykąpał Maksia.?????? przyznawać mi sie tu szybko....:-p:-p:-p

Ania miałam jakoś wczoraj pytać czy masz juz te "zabaweczki " :P super ze wszystko sprawnie działa :-) w koncu nie mała kasa................

witam dziewczynki u mnie taki młyn w robocie że masakra,byle do niedzieli:rofl2::rofl2::rofl2:,wczoraj robiłam od 7 do 21,a i tak nie wszystko jak trzeba...nie zdąże nadrobić:-(...Roszpunko Gratulacje!!!! Maksio cudny!!! Gosiu bardzo mi przykro,wiem aż zbyt dobrze jak Ci ciężko trzymaj się kochana.... Ilonka ja nie mam czasu nawet zeby po testa skoczyc kupic,dopiero w niedzielę rano jak @ nie przyjdzie to skocze do sklepu.

Gosiu tulę Cię mocno .... Ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co czujesz i nawet nie chcę, ale myślami jestem z Tobą ...

Karola jak opiekowałam się dzieckiem, to powiem Ci,że taka torba była bardzo przydatna, bo nawet jak miałam znieść dziecko z 5 pietra, to zapakowałam co mi jest potrzebne do torby, przełożyłam przez ramie i bez problemu mogłam z dzieckiem schodzić :-) Także dla mnie jak najbardziej ta torba jest niezbędna i będę ją chciała mieć :-):-):-)

Ilonka Ty to taki mały ekspresik jesteś, raz dwa i już jest dziecko na świecie :-):-):-)

ania ostatnio znalazłam na allegro te Twoje bujaczki, ale cena mnie powaliła.... Aczkolwiek fajny jest, nie powiem :-)

axa a Twój m nie będzie z Tobą na wizycie,żeby ewentualnie on mógł się dogadać co i jak??

reklama
gosiu bardzo mi przykro ale napewno zaswieci slonce po burzy zobaczysz :)
ja mam bujaczek po oliwce drewniane lozeczko mam zlozone bo mala juz w nim nie spi tylko w turystycznym wiec troche pierdul mi odpadlo ;p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry