• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Róziu, to spróbuj jeszcze no-spę do tego, a jak będziesz u gina to mu powiedz. Mi tutaj lekarze tłumaczyli, że jeśli twardnieje kilka razy na dzień, to jest ok, bo macica rośnie, gorzej jak twardnieje często i regularnie.

reklama
Kasiu obyś szybciutko wróciła do domku ze swoimi królewnami :tak::tak::tak::tak:całuję was moćno

kurcze ja dziś cały dzień spię :no::szok:a syf w domu że masakra wszedzie walają się pudła po przesyłce wrrrr coś ostatnio nie lubię sprząatać

EDIT
posprzątałam to mi kot uciekł :( normalna masakra ten dzień jak dorwe tego futrzaka to mu z dupy nogi powyrywam!!!!!! o ile wróci bo to kot wychowywany w domu cały czas ech

Ostatnia edycja:
rozia ja nie biore zadnych lekow a wyniki mam swietne i z oliwka tez nie bralam bo zle sie po nich czulam ...
mam pytanie z innej beczki mam czeste gazy bo dzidzia mi uciska ale przy tym czasami mam takie plywanie i ruchy i czasami takie wypychanie ze raz mnie nawet zabolalo co to moze byc ;/

sprawdź ulotkę ale myślę że ten lek ich nie obciąża ale to tylko moje gdybanie nie widziałam ulotki

Rozia ja tyle kasy wpakowałam w swoje koty że naprawdę szlak mnie trafi jak coś się stanie :( a poza tym to nasze pupilki mam już je dwa lata :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: sa karmione najlepszym żarciem sam żwirek kosztuje mnie 50f miesięcznie tyle kasy i ktoś ją może porwać

Aniutka, a co? miedzy nóżkami Ci przeleciała:-D Mam nadzieję, że się szybko znajdzie!!!
Sylwia, a może ruchy czujesz?
Właśnie Karola jaki wózek? Ktoś pisał, że X-lander, ale nie doczytałam, że Ty pisałaś?

Nie Axa nie między nogami :( wypuszczamy je do ogrodu żeby sobie pobiegały na całym płocie jest specjalna siatka która ma zabiezpieczać je przed innymi kotami i ich ucieczką ale lisy ją trochę nadszarpnęły i jest luźna to ta franca to wykorzystała no szlak mnie zaraz trafi :wściekła/y::angry: jak ona wróci to dostanie takie manto że już tego nie zrobi wrrrrrrrrrrrrrrr ale się wściekłam a w tamtym roku jak uciekła to wróciła (a raczej my ją znaleźliśmy bo ona siedzi jak największy tchórz pod płotem jakimś) i nawet nie drgnie ze strachu to przywlekła pchły i kocią grypę i miałam dodatkowy koszt bo tu weterynarz droższy niż lekarz

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry