• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
piateczka - nie masz @ a to najważniejsze, może byc za wczesnie na test, patrząc po tescie owu to termin @ jest za 2 dni. Wtedy zrób test :tak:

ViolaPop - wypluj to i odpukaj ;-) ... mnie przeraża myśl że znowu jest sztuk 2 . Najgorsze jest to że ja nawet już nie umiem myśleć jak o ciąży pojedyńczej. Może dopiero jak mi lekarz powie że jedno to uwierze. Wczoraj nawet jadąc z mężem do sklepu cos tam sobie rozmawiamy i mi się wymsknęło "dzieci" ... w sensie że w brzuchu. Aaaah już wiem, staliśmy na bramkach i obok nas było auto dzinne na 7 siedzeń i ja mówie do męża że takei auto by się nam przydało żeby upchnać wszystkei dzieci. A on takie oczy :szok::szok::szok: ... juz myslam ze ja cichaczem bylam u lekarza i musialam sie tłumaczyc że tak mi się wymksnęlo. Przyznam Ci się że ja bym nie chciała bliźniąt. Jedno dziecko w brzuchu by mi w zupełności wystarczyło.

aniu wozeczek piekny !!!!
My bedziemy kupowac uzywany ale to jeszcze poczeka tak w grudniu po co ma sie kurzyć w domu a miejsca i tak malo ;p

piateczko hmm dziwne ale czasmi niekorym nie wychodza tak testy jak mojej kolezance nawet beta nie wyszla dopiero po 10 dniach wyszedl jej test ciazowy...
ale jesli nie jestes w ciazy to przytulam mocno :(

przynajmniej poczekam sobie spokojnie na @ a żołnierzom
milit07.gif
ślepym starcom zakupię okulary
opticien.gif
i wózki
1205952388_n.jpg
bo sie o lasce nie doczłapią

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama