• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dziendoberek:-):-):-)

Lori kotek piękny teścik jeszcze piękniejszy :-):-):-) ach jak ja Ci zazdroszczę tych kreseczek ale jak sie uda w tym cyklu to i tak sie na maj załapię he he tyle że na 30 :sorry: znowu marzę :sorry: No i masz mój suwaczek ciążowy :cool2::cool2::cool2: tzn planowałam taki zrobić kiedyś tam :-(

Piąteczko SIKAŁAŚ???

Miłej niedzieli babeczki :-):-):-):-):-)

Dzień doberek :) mój kochany chłopina właśnie pojechał więc zabieram się do nadrabiania co tu naprodukowałyście :) Siedzę w pracy i cieszę się że brzydka pogoda bo ruch mniejszy a ja po tej wczorajszej pielgrzymce żeby się zebrać z krzesła muszę sie najpierw nieźle rozbujać heheheh Chodziłam już na pielgrzymki - teraz miałam 3 lata przerwy ale tak chodziłam co roku i nigdy się tak masakrycznie nie czułam- no chyba się zestarzałam hehehe, a może poprostu muszę troszkę pocierpieć żeby intencje z którymi szłam mogły się spełnić :) o Was też pamiętałam ;)

Ania - moim zdaniem wybrałaś najładniejszy kolorek :tak::tak::tak::tak: ... wczoraj byłam w smyku żeby dokupic kilka rzeczy do przedszkolnej wyprawki Matiego i nagle patrze a tam do asortymentu dołożyli wózki :eek: ... oczywiście musiałam iść pooglądać :-D

losiczka - mam go sobie zmienić? :sorry2: ... trzymam kciuki żeby w tym cyklu Ci się udało ;-)

Lori no co Ty !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jest przepiekny i niech przyniesie Ci szczęscie a ja chce tylko fluidki takie truskawkowe :-):-):-)

Piąteczko sik,sik,sik,sik,sik,sik,sik,sik,sik,sik,sik,sik,sik,sik,sik,sik,sik,sik,sik,sik,sik,sik,isk,isk,isk,sik,sik,sik,siks:-D

dziama - kiedy planujesz testować?;-) ... ja nigdy nie chodziłam na pielgrzymki :sorry2:

losiczka - specjalnie dla ciebie fluidki traskawkowo-malinkowe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
Witam:)

Karolinka super minki Jagódki:) I jaka pultaśna się wydaje:)

Aniu wózeczek śliczny i ten jaśniutki kolorek boski!!!! Tylko będziesz musiała podwójnie dbać o niego:)
Ale w ogóle super kolorki mają te wózki takie odważne zestawienia:)

Lori kreseczka tak tłusta,że powiedziałabym bliźniacza:-D:-D:-D
A odnośnie bliźniąt to moja koleżanka ma parkę(5 lat), potem chłopca(3 latka)i teraz urodziła bliźniaczki(4 miesiące):) ale leczyła się na bezpłodność kilka lat:)

A nas wczoraj znajomi nawiedzili tylko na kawkę a siedzieli i siedzieli do czasu aż Antoś dostał kolki wtedy uciekli:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry