hej ja też wpadam się przywitać
)
ilonka fajnie, że masz trochę m przy sobie dłużej
)
rozia śpioszku:-):-) ja też przyjaciół w kółko oglądam... teraz zaczynam 9 sezon
 to jest mój ulubiony serial!!!!!! 
pamela biedactwo wyleczcie się, żeby siły na staranka były
 już rok minął...czas niestety szybko leci...
ania super, że już wolne!!!!! Wrzuć zdjęcia jak skończycie

kasia cały czas trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&
paula to przynajmniej będziesz się mogła normalnie wyspać i z nami w dzień posiedzieć
ada trzymam kciuki za pracę.... a co to za praca??
katrina w chłopami to tak jest
fajnie, że przy okazji zakupy sobie zrobiłaś.
piąteczka kurna no....
malami, katy ;-)
nie miałam czasu w pracy nawet poczytać taki miałam zapiernicz.... nawet nie miałam czasu normalnie zjeść....niestety szykuje się, że będzie tak w najbliższym czasie:-( dlatego korzystam z weekendu i odpoczywam. Zaraz zapodam sobie chirurgów

aha byłam u ortopedy a nie u gina
  do gina idę dopiero za miesiąc

ilonka fajnie, że masz trochę m przy sobie dłużej
rozia śpioszku:-):-) ja też przyjaciół w kółko oglądam... teraz zaczynam 9 sezon

to jest mój ulubiony serial!!!!!! pamela biedactwo wyleczcie się, żeby siły na staranka były
 już rok minął...czas niestety szybko leci...ania super, że już wolne!!!!! Wrzuć zdjęcia jak skończycie
 kasia cały czas trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&
paula to przynajmniej będziesz się mogła normalnie wyspać i z nami w dzień posiedzieć
ada trzymam kciuki za pracę.... a co to za praca??
katrina w chłopami to tak jest
fajnie, że przy okazji zakupy sobie zrobiłaś.piąteczka kurna no....
malami, katy ;-)
nie miałam czasu w pracy nawet poczytać taki miałam zapiernicz.... nawet nie miałam czasu normalnie zjeść....niestety szykuje się, że będzie tak w najbliższym czasie:-( dlatego korzystam z weekendu i odpoczywam. Zaraz zapodam sobie chirurgów
 aha byłam u ortopedy a nie u gina
  do gina idę dopiero za miesiąc