Aksamitka28
Fanka BB :)
Że nawet jak przyrost bety jest prawidłowy, to nie daje 100% pewności.i czego to ma dowodzić?![]()
Oczywiście jak ktoś nie może wytrzymać, albo ma wskazanie do badania od lekarza to można sprawdzić
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Że nawet jak przyrost bety jest prawidłowy, to nie daje 100% pewności.i czego to ma dowodzić?![]()
Oczywiście, że nic nie daje 100% pewności. Ba nawet donoszenie ciąży i naturalne rozpoczęcie akcji porodowej nie daje pewności posiadania dzieckaŻe nawet jak przyrost bety jest prawidłowy, to nie daje 100% pewności.
Oczywiście jak ktoś nie może wytrzymać, albo ma wskazanie do badania od lekarza to można sprawdzićNatomiast często na forum czytam odpowiedzi typu "jak beta rośnie, to jest dobrze"
tak jak dziewczyny tutaj pisały, jest dużo odstępstw od norm i zawsze można się zaskoczyć i w jedną i w drugą stronę
Ja osobiście myślę, że warto na spokojnie zaczekać na kolejną wizytę
wtedy będzie czarno na białym i trzymam mocno kciuki, żeby już było coś więcej
![]()
Ja miałam betę ponad 14tys, nie było widać zarodka.przy 10 tys to już często widać serduszko![]()
bardzo mi przykro, że Cię to spotkałoJa miałam betę ponad 14tys, nie było widać zarodka.
Niestety ciąża obumarła.
Dziękuję za odpowiedź. Czekam do kolejnej wizytyJa tak miałam. W 6+1 wg OM miałam pusty pęcherzyk ciążowy. Dokładnie tydzień później był już zarodek i bijące serduszko. Dziś jestem w 22 tc.
Powodzenia![]()
Hej dziewczyny , siostra dziś była u lekarza wg niej jest to 6 +5 i jest póki co sam pęcherzyk tak jak widzicie na zdjęciu. Lekarz powiedział żeby przyszła za tydzień i powinien już być zarodek . Okres miała 1.10 - 16,17,18 wtedy były zbliżenia. 3.11 wyszedł już test ciazowy cień cienia . Co myślicie ? Czy jest szansa ze pojawi się zarodek ?
Ja bym do tego jeszcze dodała,że ciąża raczej młodsza nie jest. Ace tym tygodniu to już serce powinno być.Hej dziewczyny , siostra dziś była u lekarza wg niej jest to 6 +5 i jest póki co sam pęcherzyk tak jak widzicie na zdjęciu. Lekarz powiedział żeby przyszła za tydzień i powinien już być zarodek . Okres miała 1.10 - 16,17,18 wtedy były zbliżenia. 3.11 wyszedł już test ciazowy cień cienia . Co myślicie ? Czy jest szansa ze pojawi się zarodek ?