reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pytania i odpowiedzi

reklama
To jest taki odcisk w masie plastycznej i nie trzeba nic malowac dziecku, tak jak byś w plastelinie odciskała, to ma kolor biały/kremowy i to jak zaschnie dajesz do ramki.

my mieliśmy właśnie z allegro masę do odciśnięcia rączki i nóżki ale spadła i po niej:baffled:
ale za to prowadzę Przemciowi taką książkę od ciąży do 5 lat i mamy tam wiele pamiątek, odciski farbkowe, włoski z pierwszego strzyżenia itp itd
uwielbiam ją oglądać i Matiemu też na pewno założę:tak:

DariaN - nie wiesz jak ten pamiętnik w środku wygląda?? Bo ja poszukuję na prezent, a zawsze kupuję te z serii Anne Geddes.

EVE nie wiem ale ja go zamówiłam więc jeśli ci się nie śpieszy za bardzo to za kilka dni powinien być u mnie to dam ci znać co i jak

ja jeszcze mam taki dla mojej malutkiej (kupowałam jak jeszcze nie znałam płci http://www.empik.com/album-dziecka-opracowanie-zbiorowe,p1044939103,ksiazka-p i jest super oprawa graficzna jest miejsce na zdjęcia usg, na opaskę tą z rączki ze szpitala, pudełeczko na ząbek, koperta na włoski, kołysanki itp. naprawdę fajowskie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry