Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
A u nas zapalenie krtani... 
Normalnie załamac sie mozna.
Wróciłam z pracy, Alanek spał, jak wstał jakos tak dziwnie rzęził. Pojechalam z nim do pediatry, osłuchal, stwierdzil zapalenie krtani. Dostalismy krople sterydowe którymi mam Alana inhalowac dwa razy dziennie, syrop i witaminę A. W piątek do kontroli...
W dodatku lekarz powiedzial ze gdyby w nocy sie zdarzyło ze moze nie móc złapać powietrza to mam nie zwlekac i dzwonic po pogotowie, powiedziec ze dziecko ma dusznosc krtaniową
((
Mam nadzieje ze nic takiego sie nie wydarzy.
Normalnie załamac sie mozna.
Wróciłam z pracy, Alanek spał, jak wstał jakos tak dziwnie rzęził. Pojechalam z nim do pediatry, osłuchal, stwierdzil zapalenie krtani. Dostalismy krople sterydowe którymi mam Alana inhalowac dwa razy dziennie, syrop i witaminę A. W piątek do kontroli...
W dodatku lekarz powiedzial ze gdyby w nocy sie zdarzyło ze moze nie móc złapać powietrza to mam nie zwlekac i dzwonic po pogotowie, powiedziec ze dziecko ma dusznosc krtaniową
Mam nadzieje ze nic takiego sie nie wydarzy.
Aha moje przeczucia co do górnej prawej trójki się potwierdziły, jest cała spuchnięta. No i na dole też niedługo będzie się działo. No i na koniec najmniej przyjemna wiadomość - do zapłaty 150 zł.. 

Po czym stwierdziła, że nie wie co to jest