Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
fajnie ze udalo Ci sie kupic rzeczy w atrakcyjnych cenach...bo ceny dla maluszkow sa meeega wysokie...Byłam dzisiaj na obiecanych zakupach z przyjaciółką. Ona ma sklep, więc może kupować w jednej z największych hurtowni w naszym regionie. Myślę, że zamknęłam już listę zakupową. Dokupiłam: przewijak, rożek, wanienkę, pieluchy tetrowe, staniki do karmienia, koszulę do karmienia i mnóstwo pierdółek typu smoczki, aspirator, termometr do wanienki itd. Gdzieś zapodziałam paragon, ale pamiętam ceny niektórych większych rzeczy i z ciekawości zajrzałam na allegro. Jestem w lekkim szoku, bo za przewijak czy rożek musiałabym zapłacić dosłownie 2x więcej! (z przesyłką oczywiście). Podobnie w przypadku staników i wanienki. Wygląda na to, że ktoś robi na nas niezły interes, a my zwykle nie mamy wyjścia i kupujemy po takich cenach, jakie są w sklepie. Smutne to i niesprawiedliwe.
Jak wypiorę i wyprasuję rzeczy z dzisiejszych zakupów, będę mogła spakować się do szpitala - i wyobraźcie sobie M. mnie z tym popędza!![]()
kota a na dzień wypisu masz przygotowane/wypisane, co tż ma wziąć?
Bo ja to w sumie myslę, żeby w tym tygodniu jeszcze takie torby upakować (na kolejne dni, jakby czegos zabraklo i na wyjscie dla mnie i Anielci), żeby się nie zdziwić jak mąż po mnie przyjedzie
i do kosmetyczki już spakowałam od razu nawet do szpitala, zeby sie nie zaplatal gdzie indziej, krem na buzke, bo teraz to juz chlodno jest a potem bedzie ziiiiiiimno