reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Ja zakupiłam i jedną i drugą. Ta biała jest chyba zaraz po narodzinach a ta niebieska powyżej 1 miesiąca życia. Stosowałam już tych kosmetyków i naprawdę jestem z nich bardzo zadowolona. Teraz w realu na niektóre z tych kosmetyków są fajne promocje:tak:

reklama
2701, ja kupiłam wózek w hurtowni na Okulickiego. Nazywa się MIESZKO i można tam też kupować detalicznie. Da się też utargować cokolwiek ;) Hurtownia mieści się na I piętrze budynku, który stoi po prawej stronie Centrum Handlowego Rotunda (na dole tego budynku jest Biedronka, Pepco itd.)

Dość duży wybór wózków jest też na ul. Geodetów, w centrum handlowym Respan (na przeciwko Full Marketu). Tam również na I piętrze znajdziesz sklep, a chyba nawet 2 z wózkami.

Jak sobie jeszcze przypomnę jakiś większy sklep, dopiszę :)

Ostatnia edycja:
Mła dziękuję. Na 100% będę zamawiała na allegro, ale chce zobaczyć i dotknąć, jeśli już mam coś kupić przez internet i mieć pewność, że będę z danego wózka zadowolona.

Pomyliłam się w nazwie hurtowni na Okulickiego. Prawidłowa nazwa to MIESZKO!
I może zadzwoń wcześniej i zapytaj, czy mają wózki Twoich upatrzonych firm - jeśli nie, nie będziesz musiała niepotrzebnie przebijać się na drugi koniec miasta Centrum Niemowlęce Mieszko

A tak z ciekawości, co będziecie oglądać? W moim przypadku w necie wózki były tylko 10 zł tańsze, więc po małych negocjacjach Navingtona udało się taniej dostać w sklepie. Jednak to jeszcze mało znana marka, więc być może dlatego.

No i przygotuj się na to, że jak już wejdziesz do tych dużych sklepów, to nie ma siły, żebyś wyszła z pustymi rękami :))))

Mła podoba mi się wózek firmy Jedo, ale jeśli spodoba mi się inny, to mogę jeszcze zmienić zdanie :-)
Dziękuje Ci kobieto kochana za odpowiedź, jesteś skarbnicą wiedzy :-)
A z pustymi rękami, to ja na 100% nie wyjdę, taka już jestem, że chciałabym kupić "wszystko" dla mojej niuni :-D

Dziewczyny jest sens kupować rękawiczki dla Karolci jeśli jeden kombinezon jest całkiem zaszyty, że nie widać rączek, a drugi ma takie rękawiczki "bamboszki" przyczepiane ???

Jeżeli kombinezon ma grube rękawiczki to moim zdaniem nie ma to najmniejszego sensu, oczywiście moim zdaniem;-)
Ja nie kupowałam dla moich dziewczynek.
Wydaje mi się że łapki będą wystarczające, tym bardziej, że maleństwo wkładamy w jakiś śpiworek i nakrywamy kocykiem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry