reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
a to moje zakupy:):)

IMG_3852.jpgIMG_3853.jpg
poduszeczka do karmienia,musialam ja kupic bo przy pierszej ciazy i karmieniu bardzo mi jej brakowalo:)
oraz torba avent termiczna..

Kota śliczne te ciuszki do chrztu, ale jak dla mnie wydać około 150zł na jeden raz to za dużo.
Ja dostałam od kuzynki mojego M białą sukieneczkę i do tego bolerko, robione na cienkiej włóczce. Mam białe buciki( tez dostałam) i rożek do chrztu, był po promocji, ponieważ był uszkodzony, ale ładnie zaszyłam więc będzie oki:-)

właśnie, ceny porażają, szczególnie, że to ubranka na jedno wyjście.
my mamy zagwostkę z tym chrztem, bo miał być w kwietniu, ale chrzestna jak się okazało też jest w ciąży i dodatkowo ma termin na kwiecień, więc przełozyliśmy wstępnie na przełom lutego i marca i co, mój teść dostał na wtedy termin operacji, więc cholerka robimy jakoś w połowie lutego, Kubuś będzie malutki, ale na razie wstrzymujemy się z ciuszkami, zobaczymy czy nie nada się coś z tego, co już mamy, co sporo jasnych ciuszków zajmuje jego komódkę, ewentualnie jakiś biały rożek, czy śpiworek kupimy i już.

choć jak szperam na allegro to można za fajną kasę takie używane kompleciki kupić.

reklama
My pewnie też zrobimy chrzciny koło lutego. Tylko, że mamy dużo poważniejszy problem. Chrzestnymi będą: mój starszy brat i żona mojego szwagra i tu właśnie jest problem. Mamy tylko ją do wyboru, a oni wiecznie narzekają, że nie mają kasy itp. i jakoś mam przeczucie, że odmówi nam. Nie chcę żadnej kasy, tylko chcę, żeby Karolcia miała normalny chrzest i chrzestnych.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry