reklama

Robimy zakupy dla maluszka

My też mamy FP tropikalny las i jestem z niej zadowolona ,a dziewczyny jeszcze bardziej:tak:.Melodyjki nie są zbyt męczące i nachalne,a nasycone kolory maskotek przykuwają uwagę moich Gwiazdeczek i gadają do tych zwierzaczków,machają rączkami,że czasami mam wrażenie,że gdyby np.ta papuga z karuzeli byłaby żywa i dostała się w rączki którejś z moich córeczek to chyba obskubały by ją z pierzy :-).

reklama
Małamrówko, super zakupy! w sumie to dobrze wiedzieć, że nie tylko mój Kuba nie lubi jak mu nad głową karuzela wiruje :) śmiałam się wczoraj, że byłby bardziej zadowolony, gdyby mu nad łóżeczkiem lampę powiesić, taki z niego fan lamp!

ja kupiłam Kubie takie oto bodziaki, wczoraj doszły i muszę przyznać, że jakość jest super, porządna, gruba bawełna i mają naprawdę pięknie,żywe kolory kolory.
BODY ROZPINANE Z PRZODU R.68 *100% BAWEŁNA*POLSKIE (2170179814) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i
BODY KOPERTOWE R.68* DUŻO WZORÓW**OD PRODUCENTA :) (2170179819) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Małamrówko, super zakupy! w sumie to dobrze wiedzieć, że nie tylko mój Kuba nie lubi jak mu nad głową karuzela wiruje :) śmiałam się wczoraj, że byłby bardziej zadowolony, gdyby mu nad łóżeczkiem lampę powiesić, taki z niego fan lamp!

ja kupiłam Kubie takie oto bodziaki, wczoraj doszły i muszę przyznać, że jakość jest super, porządna, gruba bawełna i mają naprawdę pięknie,żywe kolory kolory.
BODY ROZPINANE Z PRZODU R.68 *100% BAWEŁNA*POLSKIE (2170179814) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i
BODY KOPERTOWE R.68* DUŻO WZORÓW**OD PRODUCENTA :) (2170179819) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

super zakup!!
uwielbiam zapinane na calej dlugosci,sa takie wygodne:)

Małamrówka, świetne są te dorosłe zestawy! Gratuluję owocnych zakupów :)
Kota, wyszukałaś rewelacyjne bodziaki! :) Niestety mój M. ni eopanował do tej pory konstrukcji kopertowych ubranek i u nas odpadają ;) Ma też problem z rajstopkami. I z długim rękawem na inny długi rękaw, ale to już zupełnie inny temat.... ;)

reklama
Wczoraj trochę obkupiłam Emilkę (a właściwie dziadkowie to przysponsorowali :D) kupiłam kilka rzeczy na promocji 3za2 w mothercare i bluzkę w reserved i właśnie tą bluzką postanowiłam się pochwalić :D
422088_2606415854369_1674097266_1605000_855882841_n.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry