• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

dobre z ta tetra:)

przyszedl dzis pan metka, Lenka odrazu chapnela i sie bawi:)

kupilismy ta sukieneczke w h&m o ktorej pisalam oraz leginsy z tuniczka, z myszka miki:)

stwierdzilam, ze najlepsze ciuszki dla dzieci sa w h&m, smyku (ale drogie) i tesco.

reklama
izi dobry pomysł z tą pieluchą, wypróbuję :-)

Dziewczyny potrzebuję porady w co ubrać małego na ślub i wesele do znajomych qrcze myślę i kombinuję i sama nie wiem może któraś mi podrzuci jakiś pomysł :-)

izi dobry pomysł z tą pieluchą, wypróbuję :-)

Dziewczyny potrzebuję porady w co ubrać małego na ślub i wesele do znajomych qrcze myślę i kombinuję i sama nie wiem może któraś mi podrzuci jakiś pomysł :-)

a kiedy bedzie wesele i jak temperaturka u Was??
w Hm sa body z "naklejonym" krawatem biale i czarny krawat,dobrze to wyglada.
A przynajmniej dziecko sie nie meczy w koszuli czy w jakims garniturku.

my we wrześniu jedziemy na wesele i ja też się zastanawiam, jak mam wtedy ubrać Kubina. jeszcze jest trochę czasu, zobaczymy :) pomysł Izi z bodziakiem z namalowanym krawatem brzmi fajnie, można by na to w razie chłodu zarzucić jakiś kardiganik.

Ogolnie ja polecam HM, bo czasem mozna naprawde niezle ubra Synka:) ja Patryczka tylko tam ubieralam bo zawsze cos w oko wpadlo:) i jeszcze do tego mozna np.jakies spodnie na szelkach..

Zabcia ogolnie ubranko fajne,tylko zalezy od pogpdy,bo mimi wszystko to sa 2 warstwy,ale jak masz mozliwosc to kup i jedno i jakies inne i sama zdecydujesz :) jak juz go ubierzesz:)
Kota dzieki:)

reklama
Witam,
mam pytanie do mam, które mają matę z fp rainforest
czy w waszej macie jeden z pałąków (nie pamiętam już który) obkręca się wkoło? Z góry dziękuję za odpowiedź:biggrin2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry