• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

A ja kupilam dzisiaj takie cudo :-D podrozne kolo do zabawy hehe srodek ma' dmuchany, wiec po wydmuchaniu zajmuje bardzo malo miejsca :-)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 76
reklama
lysa_d - super zabawka..
Ja ostatnio jestemzachwycona zabawkami bright starts. Póki co zamówiłam sobie od nich krzesełko do karmienia. Krzesełko do karmienia Bright Starts 7077 :: Zabawki Bright Starts Na początku chciałam bardzo krzesełko chicco, ale naczytałam się że jest z ceratki, która jest łatwa w utrzymaniu czystości, ale lubi pękać i przyklejać się do ciała malucha, a idzie lato, mały się poci już leżąc na przewijaku więc wyobrażam sobie co by było w tym krzesełku. Jak będę miał przypływ gotówki napewno mu jezcze jakąś zabawke zafunduje z tej firmy. Stolik - aktywne centrum zabaw dziecięcych Bright Starts :: Zabawki Bright Starts Dam znać jak przyjdzie krzesełko jak wygląda na żywo.. :)

A my z Bright Starts mamy matę edukacyjną. Nie jest jakaś wypasiona, ale ma co najmnie 3 zabawki, które Miśka uwielbia :)
Gosiu, stolik wygląda super! Tylko... gdzie to wszystko trzymać? ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry