• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Kupiłam dzisiaj w biedronce body dla Mikołaja-3 szt. za 19,99zł. Naprawdę fajnie wyglądają. Kupilam zestaw na 74 ale jest naprawdę duży;/ Poszłam i kupiłam drugi zestaw na 68 i jest lekko luźny więc ok. Polecam:)

Ja tylko raz wyparzyłam teraz tylko myję:)

inka dobre pytanie o higienę żyrafki Sophie bo też się zastanawiałam jak ją wyczyścić bo Maciuś ją uwielbia i brudna się zrobiła od tego jej latania po podłodze i chodnikach :-)
A gryzaki myję pod kranem i wycieram a raz na jakiś czas wrzucam do miski i zalewam wrzątkiem.

Dzisiaj kupiłam fajne bluzeczki z krótkim rękawkiem dla Maciulka w Primarku były po 1 F i w końcu trafiłam krótkie skarpetki bo wszystkie co ma są prawie po kolana albo te nieszczęsne ciasne gumki.

ja gryzaki i smoczki myje w goracej wodzie.a jak trzeba to wyparzam :)

zabcia nic mi nie mow o skarpetkach;/ ale znalazlam w Tesco ostatnio na lekkiej gumce:) 5cio pag za 9.99 w promocji.

Dziewczyny w Realu jest promoscja na chusteczki pampersa zielone i biale 6 cio pak za 26.95zł i Pampersy za 89 czy 87,dokladnie nie pamietam..

reklama
Dla dziewczyn które mają córeczki polecam skarpetki w Pepco (trójpaki) - krótkie, kolorowe, bez gumki (zakończone delikatnym ściągaczem-falbanką), nie spadają i do tego tanio :) Ja dostałam od teściowej, ale widziałam w sklepie takie same i chyba jeszcze dokupię :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry