• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

hihi;-)
kkk.jpg

reklama
po 22,90- sa kaczuchy, misio z lusterkiem i hipcio pomarańczowy...zastanawiałam się co wwybrac, ale kaczuchy juz sprawdzone, to wziełam:tak:rzeczywiście fajne są te uszy takie szeleszczące , mały je ciągle tarmosi, dziś krótko się bawił, bo późno wróciłam z zakupów, zobacze jak jutro

My tez mamy kaczuche z Biedronki;-)Alan jest zachwycony ,wydaje mi sie ze to jest najlepszy wybór z tych zabawek misio miał lusterko (które zapewne nie długo sie porysuje)te wiezyczki nic specjalnego,a hipcio nie mniał grzechotki:)

Kaczucha jest extra :-) Dzwoniłam do Mamy żeby poszła do biedronki mi ją kupić to jej się nie chciało, mam nadzieję że w poniedziałek u mnie w którejś biedronce będą jest ich 4 :-)

reklama
nikuss- moze to zaleznosci od egzemplarza bo u nas sprawuje sie sssuper:-)Nie oszukujmy sie sie w "Świecie Dziecka" za taka kaczuche poszły by co najmniej 40 dyszki:cool2:
Milva- u Alanka taka sama warjacja:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry