• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Też ostatnio myślałam o baseniku takim małym, ale w sumie nie wiem...bo najpierw dziecię powinno już stabilnie siedzieć i może lepiej na przyszły rok coś trochę większego kupić...
Nastazja , a ile kosztował ten basenik- bardzo fajny, taki kolorowy:tak:

reklama
Milva - to sa malutkie brodziki- do 100cm i pomyślałam że w lipcu, sierpniu bedzie sie mógł troche pluskac, nawet położyc mozna na brzuszku jak w wanience- tym bardziej ze dno miękkie. Zaplacilam cos 36 zł.
Zależało mi żeby był mały- idealny na balkon czy taras i pewnie za rok tez sie pobawi. Wydawał mi sie troche dziewczecy, ale Adas uwielbia motyle :P
Rojku- pewnie sie z nim tez wpakuje do tego basenu :P

Tutaj macie wiele rodzajów brodzików- rózne wzory , no i ceny.

Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
Bylam na zakupach w tesco. Tradycyjnie odwiedzilam dzial dzieciecy a tam promocja: body -20% :)
Kupilam 5-pak bialo-zółte, w paseczki i z napisami, na krotki rekaw, w cenie 31,20. Tak wiec super:-)

zamówiłam Potworce spacerówke na dzien dziecka:) zabawek (jakimi sie bawi)ma dosc duzo, a takie dla starszych dzieci to jeszcze bedzie okazja nie jedna zeby kupic, wiec połączylam przyjemne z pozytecznym.
Akurat 3 dni siedzimy w domu, wiec chyba w tym czasie przyjdzie.

Sosnowiczanka- bodziaki z tesco sa jednymi z najlepszych wg mnie:) jeszcze cocodrilo i hm ale to juz drogi dosc wydatek, szczegolnie cocodrilo, ale nie ukrywam, ze te sa naj.

Ja testowałam ostatnio właśnie ten wózek SPRINT i powiem szczerze że bardzo mi się spodobał wygodny nie jest ciężki i Maciuś fajnie w nim siedział.
Dzisiaj oglądałam Graco Mirage no ale ma parę minusów jak dla mnie tzn. nieregulowany podnóżek no i regulacja oparcia na pół siedząco zapinana po bokach na paski troszkę mnie nie przekonuję.
Coraz poważniej myślę o drugim wózku bo ten co mam zajmuję calutki bagażnik w naszym BMW 316 compact no i jeździmy bez koła zapasowego.

reklama
Kubin dostanie od nas na Dzień Dziecka krzesełko do karmienia (w końcu się na jakieś zdecydowałam hehe), takie o:

2.JPG

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry