• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

my mamy krzesełko Chicco Polly 2012 i szczerze go polecam, dla mnie ważne były: regulowanie stopnia pochylenia oparcia, regulowana wysokośc podnóżka i w ogóle stabilny podnóżek, ceratkowe wykoczenie, żadnych materiałów, żeby łatwo było utrzymać czystość i żeby złożone zajmowało mało miejsca.

reklama
Izi, ja dostałam drugie krzesełko, używane i ma właśnie taką blokadę. Przeszkadza już teraz, bo mała kopie w nią piętami. Blokada jest przykręcona i zanitowana, ale M zadeklarował, że rozwierci gwint. To było 2 dni temu, może kiedyś spełni obietnicę ;)

Mła, ja testowałam kiedyś chicco u koleżanki,więc mój Patryk nie chcial w nim siedziec,bo on jest ogolnie duzym chłopcem(wysoki) i nie nadawałoby się dla niego.

A uważam ze krzesełko trzeba kupić naprawdę dobre, bo u nas Młody od początku był w nim sadzany i do dzis w nim je,koloruje,maluje,bawi sie także spełnią swoja funkcje.
A teraz mi sie własnie popsuło mocowanie do tacki i krzesełko jes przystawione do stołu,wiec stół jest troche porysany:( i muszę coś kupić ;/

Venus27 ja już kiedyś pisałam o naszym krzesełku chyba w poście POLECAM-ODRADZAM.
Kopiuję to tu-tym trzeba się kierować w wyborze krzesełka przede wszystkim-tak sądzę.
Krzesełko do karmienia Tobi Toy's na kółkach-dobrze się prowadzi, nic się nie blokuje-jest na kółkach. Są hamulce-blokady w razie potrzeby ;)Krzesełko można złożyć i zajmuje wtedy mało miejsca. Siedzisko jest regulowane, regulowana jest również wysokość. Posiada oczywiście pasy bezpieczeństwa. Posiada podnóżek. Pod krzesełkiem jest materiałowy koszyk np. na zabawki. Wykonany jest z praktycznego materiału, łatwo się czyści.
Tacka:stabilna, regulowana, wyjmowana, ma wgłębienie na kubek, sztućce i talerzyk, jest podwójna.

Ostatnia edycja:
Ostatnio edytowane przez moderatora:
rojku jest super moja koleżanka kupiła właśnie takie z innej firmy i jest bardzo zadowolona wygląda naprawę świetnie i cena dobra
bear.jpg

na żywo krzesło śliczne

Dziewczyny a ja mam pytanie odnosnie łóżeczek turystycznych,ze wzgledu iz wyjedzamy z M w lipcu na 2 tyg na Mazury chcialabym zakupic takowy gadzet:) Czy warto? jak tak to jakiej firmy? czytalam opinie na innych forach ze nie warto bo materiał zazwyczaj sie rwie i jest szeleszczacy:nerd:Chodzi mo o to zeby młody miał gdzie spac ,i co najwazniejsze jak robie np obiad wkladam go do tego łożeczka wrzucam zabawki i wiem ze krzywda mu sie nie stanie... no nie wiem moze macie jakies opinie na ten temat?Czy warto?

reklama
Phelania, ja kupiłam łóżeczko turystyczne do teściowej. Jak mała jest u niej, to ucina sobie w nim drzemkę. Jesteśmy z niego bardzo zadowoleni. Wybrałam łóżeczko firmy Moolino.
Wiem, że Kota też je kupiła, ale nie wiem czy podziela moje zdanie. Na pewno nic w nim nie szeleści i mała ostatnio zasnęła w nim na 3h, co w domu jej się nie zdarza ;)

Rojku, ja mam teraz krzesełko Baby Trend i oglądając ich stronę też odkryłam, że tackę się wiesza z tyłu, co mnie bardzo ucieszyło ;)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry