• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Phelania- jak najbardziej polecam łóżeczko turystyczne. Tego naszego nie moge znaleźć na allegro a tam kupowałam. Szukałam kiedyś dla Mły. W każdym bądź razie kiedyś kupiliśmy dla Olo i ona lubi to łóżeczko do dziś a ma ponad 3 latka ! Nic tam nie szeleściło. Ostatnio nocowała u dziadków, łóżeczko zostało sie w domu i była wielka awantura

Krzesełko mam z Ikea plastikowe z tacką. Byłam z niego zadowolona. Łatwe w czyszczeniu, lekkie i niedrogie

Nie moge sie dokopać do postów a potrzebuję kupić nianie elektroniczną bez wypasu . Polecicie coś ? Ma ktoś BabyOno ? Niedrogie ale nie wiem czy dobre ? Boje sie żeby nie trzeszczało mi w nocy

reklama
Kupinosia, ja polecam Avent SCD525 za ok. 300 zł
Bardzo dobra jakość dźwięku, czuła, można mówić do dziecka przez odbiornik, zaświecić światełko, włączyć jedną z kilku kołysanek. Na odbiorniku wyświetla się temperatura i są też diodki, które zaświecają się w zależności od poziomu "hałasu" w łóżeczku. Zasięg do 300 m. Utrata zasięgu lub wyczerpanie baterii są sygnalizowane.

rojku jest super moja koleżanka kupiła właśnie takie z innej firmy i jest bardzo zadowolona wygląda naprawę świetnie i cena dobra
bear.jpg

na żywo krzesło śliczne

a gdzie mozna kupic i za ile Gosiu??

Kupinosia my mamy Motorolę z video, bo Avent o takich funkcjach kosztował ponad dwa razy tyle.
CYFROWA ELEKTRONICZNA NIANIA MOTOROLA MBP20 VIDEO (2402880152) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Nic nie trzeszczy i w ogóle na razie sprawdza nam się super.
Jak nie chcesz video, to są też Motoroli przez pół tańsze, pewnie tak samo niezawodne jak i ta nasza z video, o np. tu:
NIANIA ELEKTRONICZNA BEZPRZEWODOWA MOTOROLA MBP 11 (2396899529) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Polecam!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry