reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Żabciu ja polecam ci kokosowo piankowy, mam taki dla młodego i z pewnoscia w drugim tez chce taki sam:) jest super jedna strona jest bardziej miękka (dla starszej dzidzi) a druga piankowa sztywna, ale wygodna;p testowałam sam materacyk i polecam gorąco:)
Klariss super ciuszki, wlasnie myslalam jaki rozm. kupowac kombinezony czy 62 czy 68 ale chyba tez wybiore w razie czego 68:0 jednak zima troche potrwa a lepiej miec troche luzu niz przyciasny :) ja jeszcze czekam tydzien na prenatalne i mam nadzieje ze potem albo ide w rozowe albo dokupie zimowa porcje ubranek dla chłopca:)

co do pieluszek kolorowych, to ja mam tetrowe kolorowe i zwykłe po Kamilu, z czego ponad połowa nowa lub jak nowka wiec dokupie tylko do wozka i lozeczka z 3 flanelki:)

reklama
pozwólcie, że pochwale sie zakupami dla mojego synka, może po ostatnich ekscesach szpitalnych za wcześniej na zakupy, ale te juz zostały dokonane wczesniej, więc bedą z nadzieja czekać na swojego właściciela :)
Zobacz załącznik 376933Zobacz załącznik 376936Zobacz załącznik 376937Zobacz załącznik 376938Zobacz załącznik 376939Zobacz załącznik 376940Zobacz załącznik 376941
W[FONT=&quot] wiekszości rzeczy mam po Błażeju, ale własnie takie zimowe rzeczy muszę dokupić, więc mam juz kombinezon roz.68, czapeczka i rekawiczki, kilka ciepłych welurowych pajacyków i ocieplane trampki.
[/FONT]
przepiekne rzeczy, a tą czpaeczke misiową z rekawiczkami to widzialam na aukcjach jak przegladalam :)

A oto moje dzisiejsze zakupy dla Maluszka nie mogłam się powstrzymać będąc na giełdzie =)

IMG_1513.jpg Kombinezonik Next =)
IMG_1514.JPG Co prawda zestawik od 3 mscy ale tak mi się spodobał że zakupiłam
IMG_1515.jpg Śpioszki rozmiar 56 =)
IMG_1516.jpg
IMG_1517.jpg Polarek ze spodenkami =)
IMG_1518.jpgIMG_1519.jpg Kocyk składający się w śpiworek, bet nie wiem jak to nazwać ale fajne =)
IMG_1520.jpg Mięciutki sweterek =)
IMG_1521.jpg Kilka czapeczek i łapek =)

Za te wszystkie rzeczy dałam 8 funtów jeszcze oprócz tego mam 3 pary śpioszków oraz 5 par bodziaków (nowych) oraz ocieplaną bluzę od 3 mscy.
Oczywiście wszystko jeszcze przed praniem ale chciałam się pochwalić z moich zakupów bo jestem z nich szczęśliwa =)

A oto rożek który zakupiłam dla Maluszka na allegro, jest super bo rozkłada się na kołderkę i podusię i będzie mi pasować do wózka a z tym samym motywem zamierzam kupić też pościel pszczółki =)

IMG_1524.JPG

Dołączam się :

Super są chusteczki nawilżane babydream z rossmana są tanie i super a przede wszystkim, moja córka, która miewa uczulenia skóry najlepiej je toleruje (az do tej pory:))
Polecam butelke antykolkową dr Browna uratowała nam życie, mała nie mogła pozbyc sie kolek a po zakupie tej buteleczki jak ręką odjął :)
Dla alergików kosmetyki nivea hipoalergiczne i proszek jelp innych nie polecam.
Mata edukacyjna fisher price, maluch szalał ładne godziny bawiąc sie na macie :)
Natomiast wielki kit to pieluszki huggis najgorsze jakie miałam!
Na razie tyle mi do głowy przychodzi :happy:

reklama
Odparzaja to raz, ale przelewa się z nich, nie chłona i rzepy są tak słabe,że masakra, niestety ale najlepsze sa pampersy..ewentualnie happy, choc tez nie byłam az tak bardzo zachwycona.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry