reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Freya wydaje mi się, że mogłaś widzieć te buteleczki w wersji antykolkowej i z czujnikiem temperatury. Ta aukcja, która pokazujesz sprzedaje buteleczki ze zbiorczych opakowan i to te najzwyklejsze, nie antykolkowe. Dostajesz butelke w woreczku. W kartoniku pojedyncze butelki są drozsze, a te bezkolkowe to najtaniej znajdziesz chyba za okolo 25zł z przesylka na allegro

ja uwielbiam Kubusia Puchatka więc dla mojego Szkraba upatrzyłam taką pościel :-) KUBUŚ DISNEY POŚCIEL 3-EL.90x135 NAJTANIEJ OD RĘKI (1718981750) - Aukcje internetowe Allegro nr 22 i 23 :-) miała któraś z Was taką?? na zdjęciu wyglądają prześlicznie, mam nadzieje że na żywo też takie będą:-)

i jeszcze wynalazłam takie okrycie, fajnie że jest takie duże, więc będzie dłużej służyć BAAARDZO DUŻE OKRYCIE KĄPIELOWE 100x100cm OD SS (1720603640) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
Chciałam się Was poradzić. Planuję zakupić kocyk dla dzidzi i chciałabym kupić taki z rodzaju takich super ciepłych i gładkich. Na allegro są różne ceny np.
*BELPLA* 110x140 KOCYK KOCYKI 5kolorow 2 wzory 517 (1730898824) - Aukcje internetowe Allegro to droższy i większy, widziałam go na żywo i jest taki super ciepły i mięciutki, ale trochę drogi
albo taki GRUUUBY __ KOCYK __TŁOCZONY pluszowy __ koc Bobas (1736804712) - Aukcje internetowe Allegro mnijeszy, ale tańszy.Już sama nie wiem :-(

Domisia, ja ci powiem ze mam dla Kamila kocyk o wymiarach do wozka i większy do łozeczka, ale ten mniejszy dla nas byl bardziej funkcjonalny, no i cienki a ten duzy to taki własnie na zime wiec teraz bede miala jak znalazł, mi osobiscie podoba się ten tanszy a firmę bobas znam, młody ma własnie 2 kocyki z niej i sa cudne, wklejałam wczesniej link zobacz sobie je moze tez ci się spodobają:).

Dziewczyny czy to nie trochę dziwne że te buteleczki na Allegro chodzą po 10zł?

Butelka 260ml. + smoczek 0+m Tommee Tippee 0% BPA (1720680930) - Aukcje internetowe Allegro

chcę kupić tommee tippee ale w Smyku ostatnio była za 59zł, wiem, że na allegro taniej, ale żeby aż tyle? Nie jest to jakaś podejrzana butelka? :D

Freiya ja tez myślę ze trzeba spojrzec na rodzaj buteleczki:) ale te ewidentnie sa z op. zbiorczego i to juz robi gigantyczną cenę, a do tego hm.. smyk jest jednym z drozszych sklepow dziecięcych więc nei mozesz tych cen porownywac.. ja kupuje butelki aventuod ponad roku, i tylko raz kupiłam w sklepie za cene duzo lepsza niz na allegro tak.. zaopatrząłam się na allegro a miałam ich dosyc sporo, bo kupowałam tez znajomym, tez pochodzily z op. zbiorczego i cena tej małej 125 mnei wtedy wyniosła 5 zł takiej ceny nei znajdziesz w sklepie, ale ja polecam ci poszukac jakichs pakietow ze tak powiem tak jak kota kupila zestaw z aventu,

ja uwielbiam Kubusia Puchatka więc dla mojego Szkraba upatrzyłam taką pościel :-) KUBUŚ DISNEY POŚCIEL 3-EL.90x135 NAJTANIEJ OD RĘKI (1718981750) - Aukcje internetowe Allegro nr 22 i 23 :-) miała któraś z Was taką?? na zdjęciu wyglądają prześlicznie, mam nadzieje że na żywo też takie będą:-)

i jeszcze wynalazłam takie okrycie, fajnie że jest takie duże, więc będzie dłużej służyć BAAARDZO DUŻE OKRYCIE KĄPIELOWE 100x100cm OD SS (1720603640) - Aukcje internetowe Allegro

weronika poscielki rewelacja, jestem w nich zakochana, ale niestety ja mam komplet poscieli o tych mniejszych rozm lozeczkowych bo sa 2 rodzaje.. wiec takie poszewki odpadaja, ale moze dzidzi zostawie tamten kompelt a kamilkowi kupe juz ten wiekszy:)
Choc z doswiadczenia wiem.. ze te mniejsze kołderki i tak sa dosc duze jak na lozeczko a co dopiero ten wymiar.
A jesli chodzi o reczniczek. piękny, ale dla mnie mało funkcjonalny, nie odpowiada mi ta strona "polarkowa" wydaje mi sie ze ona nei jest chłonna a mimo ze dziecko pakujesz do ręczniczka, z czasem jak dzidzia jest wieksza to mi zdarza sie wycierac ktora kolwiek stroną, wiec reczniczek musi byc funkcjonalny, z materiału typowego.

Weronika cudna pościel. Też chciałam z Kubusiem dla mojej Mayki.
Apropo takiej pościeli i innych artykułów dziecięcych dla dziewczyn z UK znalazłam takie sklep internetowy:
bobasshop.co.uk - Najlepsze polskie artykuły dla twojego dziecka
Kiedyś widziałam jeszcze inny sklep ale nie przypomnę sobie teraz. I właśnie się zastanawiam czy nie kupić tej pościeli właśnie tam bo tą z Kubusiem też mają.

weronika poscielki rewelacja, jestem w nich zakochana, ale niestety ja mam komplet poscieli o tych mniejszych rozm lozeczkowych bo sa 2 rodzaje.. wiec takie poszewki odpadaja, ale moze dzidzi zostawie tamten kompelt a kamilkowi kupe juz ten wiekszy:)
Choc z doswiadczenia wiem.. ze te mniejsze kołderki i tak sa dosc duze jak na lozeczko a co dopiero ten wymiar.
A jesli chodzi o reczniczek. piękny, ale dla mnie mało funkcjonalny, nie odpowiada mi ta strona "polarkowa" wydaje mi sie ze ona nei jest chłonna a mimo ze dziecko pakujesz do ręczniczka, z czasem jak dzidzia jest wieksza to mi zdarza sie wycierac ktora kolwiek stroną, wiec reczniczek musi byc funkcjonalny, z materiału typowego.

co do pościelki to kupuje tą większą bo akurat takie dostałam wypełnienia :-) a z tą termofrotką też sie tak zastanawiam bo nigdy tego nie używałam i nie miałam możliwości dotknąć a z tą chłonnością różnie bywa więc rozważe czystą bawełne chociaż te okrycia są śliczne i by mi pasowało to z żyrafką do łóżeczka bo planuje zakupić z serii Klupś Safari z żyrafą :-D jakąś ostatni manie mam na żyrafy bo znalazłam nawet wyprawke z nią i na koszu na pieluszki też będzie żyrafa (ale to już przypadek) więc mąż marudzi że nasz synuś będzie miał uraz do nich już od dzieciństwa :-D

bajeczka super sklep wynalazłaś już znalazłam pościel dla mojego Maluszka w której się zakochałam, ale też jest wiele innych fajnych rzeczy więc chyba skorzystam z oferty tego sklepu i pokupuję troszkę dla Kruszynki =)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry