reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Asko prześliczne te kocyki na pewno zakupie jakiś tylko muszę się zastanowić nad kolorkiem bo nie znam płci, a jak na razie sprzedawca wylądował u mnie w ulubionych i będę śledzić jego aukcje =)

sergi mam ten sam sterylizator:)
asko swietny kocykk..ale mam 4!!!po Patryczku od najgrubszego do nalcienszeko i niestety nie zakupie...
ale ten koolor ciemny roz swietny!!!!!!!!!!!

Też śliczny kocyk..a z tymi metkami to fakt..moja namiętnie ssała metki różnych maskotek- przytulaki jej nie interesowały, jedynie ich metki:-D

no więc jesli chodzi o pranie dziewczyny, używamy juz 15 miesiecy tych kocykow i dalej są prześlicznie milusie a piorę razem ze wszystkimi jasnymi rzeczami w 60 st, mozna tez w 40 ale Kamiś na tym etapie dośc mocno je brudzi wiec 60 obowiazkowo schna w ekspresowym tempie, i tez faktycznie sa opcje dwuwarstwowe, ja kupowalam te co wam pokazalam bo Kamil był "letnim dzieckiem" ale uwazam ze na zimę tez sa super,
Weronika słodkie są, i tez wcale nei najdrozsze a to ta sama firma i ten sam milusi materiał więc wam pozostawiam wybor:) chociaz uwazam ze warto miec jest grubszy i cienszy kocyk, w koncu nawet w zimę ogrzewamy mieszkanie w dzidzi nei mozna przegrzewac:)
Izi ja tez mam po Kamilu gruby prawie nie uzywany dlatego teraz dokupie tylko te cienkie 2, bo jakos nei wyobrazam sobie odebrac Kamisiowi tych jego, hehe byłaby wojna. A tak kazde bedzie miało swoje. Dla małego mimo ze wiedzialm ze bedzie chlopak kupilam zielony i kremowy, jakos wtedy neimoglam sie nastawic na niebieski kolorek.
A teraz zobaczymy jak bedzie czekam na 6 sierpien:)

Ostatnia edycja:
asko PIEKNE! ja już mam w obserwowanych - biore brązowy z żółwiem ! Błażej tez ma taki podobny misiowy kocyk...uwielbia go...pelni funkcje przytulanki!

Ostatnia edycja:
chwalę się allegrowym rożkiem :tak: jest świetny i jak się go rozwinie to robi się fajna kołderka, do wózka będzie, jak znalazł.
podusia jest osobno, wyciąga się ją z rożka.

rozek_hsxaher.JPG

reklama
kota widzę że Tobie też dzisiaj przyszedł rożek, mój niestety przywędruje do mnie dopiero w sobotę bo Mama mi nada paczkę z PL bo wolałam żeby m wysłali na adres domowy jak w odpowiedzi dostałam że wysyłka do Anglii 60 zł. Co do wyglądu rożka z opisu mojego Braciszka który stwierdził że się Mama podekscytowała bo rożek jest tak śliczny =)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry