reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
NO JETSEM DZIEWUSZKI :))))
dziekuje bardzo za pod3manie na duchu. pewnie bede kontynuowac, bo co ? dwa lata w plechy? ale poki co temat odkladam do 8 lutego (mam rozmowe z dziekanem).
widze, ze co niekotre zlapalo chorosbko! kurujcie sie dzielnie!
my dzis zaliczylismy ponad godzinny spacer byly 4 stopnie. problem w tym, z epoldus zasnal i mu bardzo, bardzo zmarzly stopy. niby nie chodzi tak czy owak w wozku, ale jak nie spal tylko siedzial, to zawsze normalne mial, a tu moment ( godizny nie spal, moze z 30min) i lody! mam nadzieje, ze sie nie rozchoruje...
ps. a propos liczby 100 : moja prababcie jutro obchodzi setne urodziny :) a uroczystosc z 70 osobami byla juz dzis, ale myu oczywiscie niestety nie moglismy tam byc :( milego wieczorku
aha! ja tez jestem za zamknietym, choc nie wiem dokladnie jak to dziala, ale moze lepiej pewne rzeczy pisac na zamknietym :)

reklama
Hej babeczki, ale piszecie... nie można was zostawić nawet na chwilkę.:-D

Nie mogłam zajrzeć do was, bo cały weekend sama z dzieckiem jestem i próbowałam dom przywrócić do ładu. A jutro znów do pracy,więc spadam spać i do miłego klikania:-)

jestem jak najbardziej za wątkiem zamkniętym.

mama, śliczny avatarek. Mega laska z Ciebie:tak::tak::tak:

Kochane,
Witam po weekendzie ... tyle naprodukowałyście, że nie dam rady juz dziś Was poczytać ... ;( chyba już nigdy nie nadrobię ;(
mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku ;)

ja od wczoraj biegałam po sklepach i ... sukces!
w dobrej cenie kupiliśmy płytę indukcyjną do kuchni i łóżko i stoliki nocne do sypialni ... czyli weekend zkupowo udany!
jejku, jak ja chciałabym juz się wprowadzić ... a plan jest na marzec :-)

od jutra idę do pracy więc czas będzie jeszcze szybciej leciał ...

pozdrawiam, życzę miłego poniedziałku i lecę zaraz do łóżeczka bo przed 6 trzeba wstać ;(

doczytałam o wątku zamkniętym - jestem na TAK, my też mamy taki na czerwcówkach - do zdjęć i np. kontaktów tel. i mailowych ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
agnieszka.kk u mnie zawsze wwkendy zwariowane, a to my w gosciach a to ktos u nas :) Bardzo lubie je bo mam rozrywke, a poza tym odpoczywam od opieki nad mala ;)

mama05 dzieki

josephine no to babci zycz 200lat :) Pozdrow i ucaluj babcie od swoich e-przyjaciolek

tak, tu wszystko zamkniete oprocz kilku niedziel w roku (swieta sylwester itp)
ide robic obiadek
do pozniej! pa
To tutaj na odwrót. W święta i Nowy rok zamknięte są sklepy:-)
Nie poddawaj się Kochana jak już zaczęłaś studia to szkoda teraz się wycofywać. Tyle ciężkiej pracy Cię kosztowało to żeby dojść do prawie końca:tak::tak: Zobaczysz będzie dobrze.
mama05 kuruj się i nie daj się chorobie!!! Bo jak Cię rozłoży to kto będzie z nami pisał??? Życzę zdrówka dla Ciebie i Dominika:-):-)
A jeśli chodzi o wątek zamknięty to jestem za.

Ok także utworze taki wątek zamknięty,lecz żeby to miało ręce i nogi to muszę napisac cos fajnego także badzcie cierpliwe kobietki:)

Mam już wybrana lustrzankę także jak zakupię wkleję foto :happy2:
A teraz uciekam spac,padam na ryjek.Mąż i synek już dawną śpią.

Josephine to 200 lat dla babci życzę.Wyobrażam sobie tą imprezę na 70 osób,super :tak::-D

Buziaczki

Ok także utworze taki wątek zamknięty,lecz żeby to miało ręce i nogi to muszę napisac cos fajnego także badzcie cierpliwe kobietki:)

Mam już wybrana lustrzankę także jak zakupię wkleję foto :happy2:
A teraz uciekam spac,padam na ryjek.Mąż i synek już dawną śpią.

Josephine to 200 lat dla babci życzę.Wyobrażam sobie tą imprezę na 70 osób,super :tak::-D

Buziaczki

dzieki dziewczyny, przekaze zyczonka :)
nie ma nikogo tu ? NIE MOWCIE ZE TYLKO NA MNIE PELNIA KSIEZYCA DZIALA... bezsennosc :(

Ja też spac nie mogę :-(
...ale już uciekam bo jak się teraz nie położę to rano będę miała problem ze wstaniem.
Wygońcie mnie stąd ehhh :tak:;-)
DOBRANOC!!!

reklama
mama05, agnieszka.kk - i znów Wam dziękuje za kciuki i wsparcie :) starałam się odejść na luzie, żby to nie były same starania ale też przyjemny seks - najpierw fajna gra wstępna a potem oddanie sie przyjemności a co wyniknie to zobaczymy :)

agnieszka.kk - mam nadzieję, że szybko kupisz nowy aparat bo by sie przydało troszke nowych fotek na blogu ;)

Jejeje 100 stron - super :D
A co do wątku zamkniętego to jestem za, ale czy dyskusja zamiast tu nie przeniesie się zupełnie tam?? choć tu będzie pewno pisało więcej osób a tam tylko te które najczęściej sie udzielają i są zaufane :)

josephine - ojj mam nadzieję że Leopoldek sie nie rozchoruje!!! a co do szkoły to racja - pogadaj z dziekanem i sie rozwiąże wszystko samo może :) a dla babci 200lat :)

kpi23 - gratuluję udanych zakupów ;) obyś była zadowolona :) i zobaczysz że do przeprowadzki szybko czas zleci :)

A ja poszalałam z narzeczonym, on już pojechał a ja nie mogłam sie powstrzymać i weszłam na komputer i się zasiedziałam oczywiście :/ echhh czas spać! dobranoc :*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry