reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
josephine - jak paszporty? będą niedługo?

mama05
- ojj biedny Dominiś :( ciocia mu dużo zdrówka życzy :*

Inke - ja do śmignia po domku kupuje zawsze dresy na bazarku tanie jakieś ;) a koszulki po domu moja mama mi w lumpeksach kupuje :P a niektóre sa tak fajnie, że chodzę w nich na codzień :D

maryla86
- witaj po weekendzie :D stęskniłysmy sie za Toba :)
co do ciuchów i lepszego ubierania sie to ja też mam podobnie, w zeszłym tygodniuzaszalałam i wydałam 400zł na ciuchy których normalnie bym nie kupiła, ale poprzymieżałam i stwierdziłam, że świetnie leżą i pasują do mnie i wzięłam i nie żałuję :)
A co do tabsów, to nie ma co brać na siłę - bo u jednych pomaga a inne maja potem komplikacje i w ogóle nie mogą mieć dzidzi :(
I ogólnie to fajnie wesoło macie w domu :D u mnie mama niestety troche sztywniara a jak już żartuje to wcale nie smieszne, ale za to uwielbiam zartować z teściem hehe ;) :P

reklama
agnieszka.kk - to czekamy na urodziny i na aparat i na fotki ;)

Wygoncie mnie kijem do nauki dziewczyny! juz jutro egzamin i dam sobie głowę uciąć że bedę miałą poprawę - zawsze takiego pecha mam, nie było jeszcze sesji żebym ja poprawek nie miałą :/

AGNIESZKA- witam Cie,no niestety ta goraczka to nie od zebow tylko zapalenie oskrzeli,mam nadzieje,ze na pluca nie zejdzie:no:a juz bylo tak dobrze,4 m-ce mi nie chorowali a teraz prosze:-(no nic,dobrze,ze bylam,leki wykupione,wiec teraz bedzie juz lepiej,musi:blink:

DOBRY!!!! ja jestem. jak tam telefon wykonany-da sie pozalatwiac paszporty:confused: KPI23-gratuluje zakupow,nic tak nie poprawia humoru:tak: AGNIESZKA.KK- czekamy na fotke tego co udalo Ci sie upolowac-na pewno beda piekne zdjecia:tak: ZAPMARTA- dziekuje za opinie,staram sie;-)dla siebie i dla meza. ASIUASIU1 - wstajemy,chyba ,ze w pracy jestes:confused: MARYLKOOOO- co taka cisza u Ciebie,wracaj do nas!!!:tak:

tak... da sie ale nie za 1 razem, tylko oczywisie trzeba akt z polski moj sciagnac najpierw, pozniej tatus musi sie pofatygowac do konsulatu, nie tylko po zatwierdzenie paspzortu dziecko ALE NAWET DO WYROBIENIA MOJEGO ( bo po slubie zmieninilam nazwisko no i on musi uprzejmie poswiadczyc, ze tak wzial ze mna slub... paranoja...)
a to akurat zly moment bo maz ani chwili nie ma zeby z pracy sie wyrwac a trzeba bedzie 2 razy. A mojego paszportu nie da sie zalatwic wtym tyg. skoro czekam na akt, a w nastepnym jest kilka dni w londynie i szwajcarii... i tak w kolko... zawsze cos..; szkoda gadac

a co wa stak tu malo? mamo lecz synka. i sie nie stresuj, za pare dni wroci do siebie. dostal antybiotyki ?

LOVELY- ukochalam synks od cioci i tez licze,ze szybko do zdrowka wroci:blink: fajnie kobietki,ze inwestujecie w siebie,czasem warto kupic lepszy ciuszek bo jak sie taki ma to i okazja,zeby go zalozyc sie znajdzie:tak::tak:ja tez staram sie dbac o siebie dla siebie i dla meza(nie musi sie ogladac na boki jak ma laske w domu-tak sobie wmawiam)

Przejrzalam allegro, hmmm dresiki wszystkie sa takie same, no coz chyba przejde do mnie na bazarek i przynajmniej sobie pomacam, jaki milutki welurek maja, i z cenowo raczej nie przeplace, bo jak do cen z allegro przesylke dorzucic... a przynajmniej rozmiarowki bede pewna
No tylko do meza musze zadzwonic ze na zakupki chce sie wybrac, by wczesniej z roboty przyszedl hehehhe
lece obiadek gotowac
buzka

reklama
AGNIESZKA- to mimo wszystko milej pracy:tak:i czekamy na Ciebie JOSEPHINE - nie,antybiotyku nie dostal,jak Mu sie pogorszy do piatku to pojde i wtedy zapisze,ale licze,ze sie obejdzie bez antyb.:blink:a Ty widze masz przeprawe z tymi paszportami,nic nie jest latwe do zalatwienia:no:nawet jak kobieta chce sobie sama poradziec to i tak czesto w urzedowych sprawach potrzebny jest maz.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry