lovely
Fanka BB :)
josephine - jak paszporty? będą niedługo?
mama05 - ojj biedny Dominiś
ciocia mu dużo zdrówka życzy :*
Inke - ja do śmignia po domku kupuje zawsze dresy na bazarku tanie jakieś
a koszulki po domu moja mama mi w lumpeksach kupuje
a niektóre sa tak fajnie, że chodzę w nich na codzień 
maryla86 - witaj po weekendzie
stęskniłysmy sie za Toba 
co do ciuchów i lepszego ubierania sie to ja też mam podobnie, w zeszłym tygodniuzaszalałam i wydałam 400zł na ciuchy których normalnie bym nie kupiła, ale poprzymieżałam i stwierdziłam, że świetnie leżą i pasują do mnie i wzięłam i nie żałuję
A co do tabsów, to nie ma co brać na siłę - bo u jednych pomaga a inne maja potem komplikacje i w ogóle nie mogą mieć dzidzi
I ogólnie to fajnie wesoło macie w domu
u mnie mama niestety troche sztywniara a jak już żartuje to wcale nie smieszne, ale za to uwielbiam zartować z teściem hehe

mama05 - ojj biedny Dominiś
Inke - ja do śmignia po domku kupuje zawsze dresy na bazarku tanie jakieś
maryla86 - witaj po weekendzie
co do ciuchów i lepszego ubierania sie to ja też mam podobnie, w zeszłym tygodniuzaszalałam i wydałam 400zł na ciuchy których normalnie bym nie kupiła, ale poprzymieżałam i stwierdziłam, że świetnie leżą i pasują do mnie i wzięłam i nie żałuję
A co do tabsów, to nie ma co brać na siłę - bo u jednych pomaga a inne maja potem komplikacje i w ogóle nie mogą mieć dzidzi
I ogólnie to fajnie wesoło macie w domu
to faktycznie wesolo macie i bardzo dobrze!!Wasze blizniaki beda mialy mega wesole dziecinstwo
szalona mama,dowcipny tata,spiewajaca prababcia i babcia z psem na czele
a juz bylo tak dobrze,4 m-ce mi nie chorowali a teraz prosze:-(no nic,dobrze,ze bylam,leki wykupione,wiec teraz bedzie juz lepiej,musi
KPI23-gratuluje zakupow,nic tak nie poprawia humoru