reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama05: no coś Ty nie powiedziałaś małemu że szalona ciocia maryla nie pozwoliła chorować:confused::confused::confused: i że zdala od bakteri ma sie trzymać coby mamci nie straszyć :confused::confused: a tak na serio to mam nadzieje że małemu szybko przejdzie

lovely: wiem wiem nie ma co szaleńca z siebie robić :) będzie co ma być ma być jedno będzie jedno ma być 2 będzie 2, no ale lepiej żeby mój mężulek się postarał sasasa :-D, trza jakoś wyglądać :) wiecie co głupiego zrobiłam jak kupowałam te bluzki :):) jedna była elastyczna tak więc wypiełam mocno brzuch żeby zobaczyć jakbym w niej w ciąży wyglądała - bo ma taki fason że i bez brzuszka fajnie leży i z brzuskiem tez swój urok ma :) - no taki krejzol ze mnie nieuleczalny już jest :):-D

reklama
a no i zapomniałam napisać że jesteście mega super i mega kochane że tak piszecie że tęskniłyście :):zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: dziękowac dziękować :):-D

AGNIESZKA- sprzecik pierwsza klasa:tak:my mamy olympusa,ale dla nas wystarczy,a Wasz wybrany aparta super. kiedys tez taki nabedziemy:tak:masz na co czekac przez ten m-ac:-D

AGNIESZKA- sprzecik pierwsza klasa:tak:my mamy olympusa,ale dla nas wystarczy,a Wasz wybrany aparta super. kiedys tez taki nabedziemy:tak:masz na co czekac przez ten m-ac:-D

Dziękuję ;-)
Wiesz to też nie jest żadna rewelacja ale jak na początek taki mi wystarczy a z biegiem czasu będę chciała dokupic sobie kilka obiektywów ale to w wakacje dopiero gdzieś.
Mój M dzwonił już do sklepu w Leicester także są te aparaty więc w któryś weekend pójdę go kupic :happy2:

MARYLA- mowilam synkowi,ze e-ciocie nie pozwalaja chorowac a juz ciocia Marylka to w ogole zabrania:tak:ale w nocy jakies podstepne zarazy przylazly i sie rozgoscily na oskrzelach u Mikusia:wściekła/y:ale zakasalam rekawy i walcze. jak sie kogos lubi to sie za nim teskni,tak jak my za Toba.:-D

agnieszka.kk - super aparat! na pewno będzie robił genialne fotki :D

mama05
- patrząc na fotki na nk to super przemianę przeszłaś :D ja też staram sie coś w sobie zmienić - najpierw z blondu przeszłam na ciemniejszy, teraz inwestuje w ciuszki, bo chcę byc jak co zadbana fajna mamą i ponętna żonką dla swojego mężczyzny :)

Inke - udanych zakupów :*

mama05 - jeszcze raz zdrówka dla małego! ojjj stracha Ci napędził tym zapaleniem :/ oby to było ostatni raz takie choróbsko - a potem tak jak Maryla mówi - trzymać sie proszę z dala od bakterii ;)

maryla86
- ja też tak nie raz robię, a że brzuch mam tłusty to troszkę wygląda jak ciążowy i sobie wyobrażam jak bym wyglądała z brzuszkiem - uffff nie jestem sama przynajmniej co robi takie głupoty :P

agnieszka.kk - nie znam sie na aparatach wiec nie umiem doradzić - ale nikon za tą cene to musi byc dobry hehe :P

maryla86 - no pewnie że jesteśmy kochane - co ty myslałaś, że nie jak tak? :P

Dobra - kicam do nauki - wejde za godzinke jak będę sobie przerwę na kawkę robić :P

Dziękuje kochane jesteście :)

Życzę wam miłego dnia laski bo Ja uciekam przygotowac się do pracy,zajrzę do was późnym wieczorem ;-)
Pozdrawiam was:)

reklama
nie no jesteście kochane :):)):):):)

agnieszka.kk: aparacik super , choć ja sie nie znam na tym ale jest ładny :-D:-):-)

mama05: no to pamietaj żeby następnym razem straż przy łóżku postawić żeby dzieci broniła:):);-) ale nie przejmuj sie wybaczam Ci :) :-D mam nadzieje że do piątku to mały juz nie będzie pamiętał o chorobie i na sankach będziecie jeździć:tak: dużooooooooooooo zdrówkaaaa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry